Polis suçlulara göz açtırmadı

Kayseri Emniyeti, aldığı ihbar üzerine düzenlediği operasyonda kaçak etil alkol üretimi yapan 7 şüpheliyi yakaladı. Operasyonda 3 bin 848 litre etil alkol ve 630 litre gliserin ele geçirildi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde...

Polis suçlulara göz açtırmadı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, aldıkları bir ihbar üzerine gerçekleştirdiği operasyonda 7 şüpheliyi yakaladı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ve Teknik-Takip İzleme Büro Amirliği ekipleri, kaçak etil alkol üretimi yapıldığı bilgisinin alınması üzerine harekete geçti.

Tespit edilen adrese yapılan operasyonda 3 bin 848 litre etil alkol, 630 litre gliserin ve etil alkol yapımında kullanılan çeşitli aparatlar ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 7 şüpheli şahıs hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan gerekli işlemlerin yapıldığı duyuruldu.

Ölümcül Olabiliyor

Dünyada en fazla kullanılan bağımlılık yapıcı maddeler arasında olduğu bilinen etil alkol kullanımı, yaşamsal tehlike yaratacak boyutlara çıkabilmektedir.