Polis memuruna veda

Geçirdiği rahatsızlığın ardından hayatını kaybeden Kayserili polis memuru son yolculuğuna uğurlandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Polis memuruna veda
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili polis memuru ve Pınarbaşı Belediye Meclisinin MHP’li üyesi Miktat Tosun’un kardeşi Yıldırım Tosun geçirdiği rahatsızlığın ardından dün hayatını kaybetti.  Nevşehir’de görev yapan polis memuru Tosun’un bir süredir rahatsız olduğu ve tedavi gördüğü öğrenildi. 

Polis memuruna veda

Örnek bir polis memuru olan Tosun’un doğa aşkı ve bu yöndeki yaptığı çalışmalar dikkat çekiyordu. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Tosun, mesaiden arta kalan zamanlarında Kapadokya’da peribacalarıyla kaplı vadilerde hem spor yapıyor hem de karşılaştığı çöpleri toplayarak çevre duyarlılığı konusunda örnek bir duruş sergiliyordu. 
Tosun, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Tosun’un cenazesi Pınarbaşı Karslı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

Polis memuruna veda

Pınarbaşı Belediyesi tarafından yapılan açıkalmada, “Merhum Polis Memuru Yıldırım Tosun ve Merhume Hatice Adatepe'yi kılınan cenaze namazının ardından Hakk'a uğurladık. Kendilerine Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim.” denildi. 

Polis memuruna veda