Polis İl Başkanının kapısını mı kırdı?

Kayseri'de dün akşam saatlerinde sıcak bir gelişme yaşanmış ve Zafer Partisi İl Başkanı Hacı Ali Demirkaya gözaltına alınmıştı. Saadet Partisi İl Başkanı Baki Coşkun ise Demirkaya'nın gözaltına alınma şekli ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri haberinde.

Polis İl Başkanının kapısını mı kırdı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Hacı Ali Demirkaya, dün akşam saatlerinde sosyal medya paylaşımlarının “halkı kin ve düşmanlığa” sevk ettiği iddiası ile gözaltına alındı. Başkan Demirkaya, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından polis ekipleri tarafından Ankara’ya götürüldü. Demirkaya’nın Ankara’da yürütülen soruşturma kapsamında gözatına alındığı öğrenildi. 

Polis İl Başkanının kapısını mı kırdı?

İl Başkanı Demirkaya’ya destek mesajları da art ardına paylaşıldı. Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun da meslektaşı ve mevkidaşı Demirkaya için açıklamalarda bulundu. Coşkun, sosyal medya paylaşımları nedeni ile gözaltına alınan Demirkaya’nın gözaltına alınma şeklini eleştirdi. Coşkun, “Hukuk herkese lazım” dedi.

Coşkun aşırılıkların doğru olmadığını belirterek “Hem avukat hem siyasi parti il başkanının evinin kapısının kırılarak terörist gibi gözaltına alınmasını şiddetle kınıyorum. Siyasi fikri ne olursa olsun çağırıldığında ifadeye gelecek birine yapılan bu aşırılığı reddediyorum. Unutmayın hukuk herkese lazım.” ifadelerini kullandı.