Polis hem sevindirdi hem uyardı!

Trafik Şube Ekipleri, trafik denetleme noktasındaki Yaşam Tüneli'nde sürücü ve yolculara 'Hayatla Yarışılmaz' sloganı ile önemli uyarılarda bulundular. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Polis hem sevindirdi hem uyardı!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Ramazan Bayramı sebebiyle Ankara yolunda yapılan uygulamada sürücülere ve yolculara trafik ihlalinden kaynaklı kazalar izletilerek, trafik işaret ve levhaları ile emniyet kemerinin önemi anlatıldı.

Polis hem sevindirdi hem uyardı!

Ramazan Bayramı tedbirleri sebebiyle Kayseri Trafik Şube Ekipleri Ankara yolundaki trafik denetleme noktasındaki Yaşam Tüneli’nde sürücü ve yolculara "Hayatla Yarışılmaz" sloganı ile önemli uyarılarda bulundular. 

Konuyla ilgili Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nün yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verildi; 
“İl Emniyet Müdürlüğümüzce Ramazan Bayramı dolayısıyla alınan trafik tedbirleri kapsamında, Ankara yolu uygulama noktasında bulunan Yaşam Tüneli’nde sürücü ve yolcularımıza "Hayatla Yarışılmaz" sloganı ile trafik ihlalinden kaynaklı kazalar izletilmiş, trafik işaretleri, levhaları ve emniyet kemeri kullanımının önemi anlatılmıştır.

Polis hem sevindirdi hem uyardı!

Özellikle çocuklarımıza trafik bilinci aşılamak amacıyla hata yapan sürücüleri uyarmaları gerektiği uygulamalı olarak anlatılmıştır. Sürücü ve yolcularımıza Ramazan Bayramı öncesinde bayram hediyeleri verilmiş ve çeşitli ikramlarda bulunulmuştur.

Tüm sürücülerimize ve yolcularımıza hayırlı yolculuklar ve hayırlı bayramlar diler, kurallara uyan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz."

Polis hem sevindirdi hem uyardı!