Plan yapacaklar dikkat! İşte Kayseri'de bugün hava durumu

Hafta sonu izin gününü değerlendirmek isteyenler için Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü hava tahminini yayımladı. Kayserilileri bugün nasıl bir hava bekliyor? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Plan yapacaklar dikkat! İşte Kayseri'de bugün hava durumu

Son birkaç gündür etkilisini iyice belli eden sis sabah saatlerinde Kayseri’de etkisini sürdürdü. Önceki günlere nazaran daha az etkili olan sisli havanın ardından güneş yeniden yüzünü gösterdi. Hafta sonunu değerlendirmek isteyen vatandaşlar ise bugün havanın nasıl olacağı ile ilgili araştırmalara başladı. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü ilçe ilçe hava durumu ile ilgili tahminlerini yayımladı. 

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, bölge genelinin parçalı ve az bulurlu geçeceği, sabah ve gece saatlerinde pus, yer yer sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının ise mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. 

Meteorolojiden vatandaşlar bir de sis-pus uyarısı geldi. Vatandaşların, bölge genelinde gece ve sabah saatlerinde pus, yer yer sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. 
 

Plan yapacaklar dikkat! İşte Kayseri'de bugün hava durumu