Pınarbaşı'da yeni dönem başladı! Aşkın Genç'ten ilk mesaj

Pınarbaşı'nda gerçekleştirilen kongrede yeni ilçe başkanı belli olurken, Aşkın Genç'ten Özgür Aydın'a destek mesajı geldi.

Siyasi partilerin ilçe kongreleri, teşkilat yapılanmaları ve yeni dönem çalışmaları açısından önem taşırken, Kayseri’de de ilçe kongreleriyle birlikte yeni yönetimler belirlenmeye devam ediyor.
Yeni Parti Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Pınarbaşı İlçe Kongresi’nin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, ilçe başkanlığı görevine seçilen Özgür Aydın’ı tebrik etti.

Özgür Aydın’a başarı diledi

Aşkın Genç paylaşımında, Pınarbaşı İlçe Kongresi’nde üyelerin iradesiyle İlçe Başkanlığı görevine seçilen Özgür Aydın’ı kutladığını belirtti. Genç, yeni dönemde Pınarbaşı için azim, dayanışma ve ortak akılla çalışmalar yürütüleceğine inandığını ifade ederek, Aydın ve yönetim kuruluna görevlerinde başarı dileğinde bulundu.

‘Kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyorum’

Yeni Parti Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, kongrenin parti teşkilatı ve Pınarbaşı için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Genç’in paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Bugün gerçekleştirdiğimiz Pınarbaşı İlçe Kongremizde, üyelerimizin iradesiyle İlçe Başkanlığı görevine seçilen Sayın Özgür Aydın’ı gönülden tebrik ediyorum. Yeni dönemde Pınarbaşı’mız için azimle, dayanışmayla ve ortak akılla çalışacağına inanıyor; kendisine ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum. Kongremizin partimize ve Pınarbaşı’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”