Pınarbaşı'da şenlik!

Pandemi nedeniyle bir süredir ara verilen şenlik yeniden yapıldı. Pınarbaşı ilçesinde gerçekleştirilen Hanyeri Yayla Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Pınarbaşı'da şenlik!

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde yayla şenliği düzenlendi. Pınarbaşı Yukarı Borandere Köyü Hanyeri Yayla Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. 7’den 70’e herkesin bir araya geldiği şenliğekatılanlar gönüllerince eğlendi ve aynı zamanda hasret giderdi. 
Pınarbaşı'da şenlik!2011 yılında kurulan Üçler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde geleneksel olarak düzenlenen şenliğe bir süre pandemi nedeniyle ara verilmişti.
Pınarbaşı'da şenlik! Bu yıl 12’ncisi düzenlenen şenliğe ilçe protokolü de katıldı. Şenlikte yerel sanatçılarda sahne aldı ve birbirinden güzel türküleri seslendirdi. 
Pınarbaşı'da şenlik!
Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu da İlçe Kaymakamı İbrahim Gökmen ile birlikte şenlik alanına gitti ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Uzunluoğlu, “İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim Gökmen ve İlçe Protokolümüzün katılımıyla Üçler Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Hanyeri 12. Geleneksel Yayla Şenliği'ne katıldık” dedi.
Pınarbaşı'da şenlik!Pınarbaşı'da şenlik!Pınarbaşı'da şenlik!Pınarbaşı'da şenlik!