Pınarbaşı'da' Hak, hukuk, adalet' sloganları!

Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesinde henüz kesin olmayan sonuçlara göre seçimi CHP'nin adayı Deniz Yağan önde tamamladı. Pınarbaşı İlçesinde CHP'liler hak, hukuk, adalet sloganları attı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Pınarbaşı'da' Hak, hukuk, adalet' sloganları!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesinde sonucu merakla beklenen seçim tamamlandı. Henüz kesin olmayan sonuçlara göre seçimi CHP'nin Belediye Başkan adayı Deniz Yağan kazandı. CHP'liler Pınarbaşı İlçesinde hak, hukuk, adalet sloganları attı.

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, kazananın Pınarbaşı olduğunu belirtti. Genç, 'Teşekkürler Pınarbaşı' diyerek, şu açıklamayı yaptı: Değerli Hemşehrilerimiz, Yerel seçimlerde gösterdiğiniz büyük destek ve güven için hepinize gönülden teşekkür ederiz. Sizlerin desteği ile kazandığımız bu başarı, ilçemiz için birlikte güzel bir geleceğin kapılarını aralamamıza vesile olacaktır. 

Seçim sürecinde göstermiş olduğunuz sabır, anlayış ve katkılarınız için minnettarız. Şimdi, sizlerin desteği ile çıktığımız bu yolda, vaatlerimizi hayata geçirmek ve hep birlikte daha yaşanabilir, daha güzel bir Pınarbaşı inşa etmek için var gücümüzle çalışacağız.

Bu süreçte her birinizin görüş ve önerilerine açık olacağımızı, şehrimizi sizlerle birlikte yöneteceğimizi ve ortak akılla en doğru adımları atacağımızı bilmenizi isteriz.