Pıhtı atmasının suçlusu aşılar mı?

Son dönemde pıhtı artması rahatsızlıklarındaki artışa dikkat çeken Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin yetkililere seslenerek, 'suçlu aşılar mı?' diye sordu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Pıhtı atmasının suçlusu aşılar mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye'de ve dünya da son dönemde pıhtı atma vakalarındaki artış dikkat çekiyor. Yaş ve cinsiyet fark etmeksizin ölümlere neden olabilen pıhtı atmasıyla ilgili bazı çevreler Covid 19 aşılarını suçlarken, Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin de Olay’a özel yaptığı açıklamada, yetkililere seslenerek bu konuda vatandaşları bilgilendirmelerini istedi.

Pıhtı atmasının suçlusu aşılar mı?

Aşı konusundaki şüpheleri gidermenin yetkililerin görevi olduğunu belirterek, “3 yıldır aşılarla ilgili sorular soruyoruz ama 3 yıldır cevap alamıyoruz. Yetkililerin vakit kaybetmeden bu konuda tatmin edici açıklama yapmasını bekliyoruz. Bu aşıların içeriği ne? İnsanlara enjekte edilmeden gerekli testler yapıldı mı? Yan etkileri neler? Son dönemde artan pıhtı atmasının aşılarla bağlantısı var mı? gibi bir çok soru sorduk, sormaya da devam edeceğiz. Ama bu sorularımıza yanıt alacağımızı düşünmüyorum. Çünkü bu açıklamayı yapacak teknik bilgilerinin olduğunu da inanmıyorum” diye konuştu.