Pazarın nabzını tutan Yücel: Allah vatandaşa yardım etsin!

İYİ Partili Kazım Yücel, Erciyesevler Pazarını gezerek hem pazar esnafının sorunlarını dinledi hem de alış veriş yaptı. Yaptığı alışveriş sonrası bir açıklama yapan Kazım Yücel, 'Allah hem pazar esnafına hem de vatandaşımıza yardım etsin. Ne pazarcı memnun ne de pazara gelen vatandaş memnun' dedi

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Pazarın nabzını tutan Yücel: Allah vatandaşa yardım etsin!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi’nin İYİ Partili Grup Başkanvekili Kazım Yücel, sorunları yerinde dinlemeye devam ediyor. Vatandaşı ve esnafı ziyaret ederek onların sorunları ile birebir ilgilenen Yücel'in bu kez adresi Erciyesevler Mahallesinde kurulan semt pazarı oldu. Pazarı gezen Yücel hem alış veriş yaptı hem de esnaf ile vatandaşı dinledi.
"ALLAH YARDIM ETSİN"
Pazar gezisi sonrası bir açıklama yapan İyi Partili Kazım Yücel, "Erciyesevler pazarını hem ziyaret edelim esnaflarımızın hem dertlerini dinleyelim varsa sorunları bunları giderebilirsek bu sorunların üzerinde duralım, keyifleri varsa onlara moral verelim dedik bir ailemiz için de bir alış veriş yapalım diyerek geldik. Her esnafımızı dinledik onlardan da ufak tefek alışveriş yaptık ve bir şeyler aldık. Gördük ki pazara gelen halkımıza Allah yardım etsin. Fiyatlar olabildiğince yüksek. Meyve fiyatları mevsimi olmasına rağmen yüksek. Asgari ücretli vatandaşlarımıza Allah yardım etsin. Allah onlara yardım ederken pazarcı esnafımıza da yardım etsin. Aldıkları fiyatların üzerine bir iki lira koyarak satıyorlar. Hatta açıkça da söylüyorlar bazen zarar dahi ediyoruz  başkanım diyorlar.'' dedi.
"NE EKONOMİMİZ EKONOMİ NE MAAŞLAR MAAŞ"
Eleştirilerini sıralayan  Yücel, ''Türkiye'de ekonomi bozulmuş, maaş dengesi bozulmuş. Bu gün ben orta halli bir vatandaş olarak ben dahi cebimdeki paranın neredeyse tamamını pazarda bitirdim. Aldığım bütün yiyecekler de bugün ziyaret edeceğimiz bir ailemizin belki üç beş günlüğüne yetmeyecek kadar. Allah yardımcımız olsun. Ne Ekonomimiz Ekonomi, Ne Maaşlar Maaş. Ne pazarcı memnun ne de pazara gelen memnun.'' ifadelerini kullandı.