Partinin kurucuları arasında yer alan Kayserili isim kimi destekleyeceğini açıkladı

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve aynı zamanda 14 Mayıs seçimlerinde partiden Kayseri Milletvekili adayı da olan Avukat Abdullah İlker Sungur, genel başkanlık yarışında kimi destekleyeceğini açıkladı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Partinin kurucuları arasında yer alan Kayserili isim kimi destekleyeceğini açıkladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti’de Genel Başkan Meral Akşener, 31 Mart seçimleri sonrasında olağanüstü kongre kararı aldıklarını açıkladı. Akşener, ayrıca kongrede aday olmayacağını belirtti. Yaşanan bu yöndeki gelişmenin ardından partide genel başkan adayları da ortaya çıkmaya başladı. Yaşanan bu yöndeki gelişmelerin ardından Kayserili isim de kimi destekleyeceğini açıkladı. 
İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve aynı zamanda 14 Mayıs seçimlerinde partiden Kayseri Milletvekili adayı da olan Avukat  Abdullah İlker Sungur, genel başkanlık yarışı ile ilgili açıklama yaptı. AKşener’e teşekkür eden Sungur, kongre sürecinde Müsavat Dervişoğlu’ndan yana olacağını söyledi. 

Partinin kurucuları arasında yer alan Kayserili isim kimi destekleyeceğini açıkladı

Yaşasın hürriyet, adalet, müsavat ve meşveret!

Avukat Abdullah İlker Sungur, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Sıkışmış Türk siyasetine nefes olan İYİ Parti’nin Kurucular Kurulu Üyesi olmamı sağlayan ve daha sonrasında partimizin çeşitli kademelerinde bana güvenerek siyasi tecrübe yolunda önüme ışık tutan ve büyük Türk milletine hizmet etme şerefine nail olmama öncülük eden Kurucu Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e sonsuz teşekkürlerimi iletiyor, üzerimdeki hakkının ödenemeyeceği bilinciyle bu hakkın vefasını ömür boyu taşıyacağımın bilinmesini istiyorum. Kıymetli büyüklerim, kardeşlerim; bizleri yakından veya uzaktan tanıyan herkes bilir ki; ömrümüzün hiçbir zamanında kişisel menfaat ve hırslarımızla hareket etmedik, her zaman Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere emanet olarak bıraktığı Cumhuriyetimize bağlı kalarak, ülkemizin geleceği ve büyük Türk milletinin refahı adına gayret gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle; bir demokrasi şölenine dönüşecek olan partimizin olağanüstü kurultayındaki tavrımın; Genel Başkanlığa aday olan ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve Türk milletinin şeref ve haysiyetini her şeyin ve herkesin üzerinde tutacağına inandığım kıymetli büyüğüm Sayın Müsavat Dervişoğlu’ndan yana olacağını bildirmek istiyorum. Partimize, milletimize ve canımızdan aziz bildiğimiz vatanımıza hayırlı olmasını dilerim. Parola: Vatan! İşareti: Namus! Kahrolsun istibdat, kahrolsun zulüm! Yaşasın hürriyet, adalet, müsavat ve meşveret!