'Parayı cuk diye yutanları rezil edeceğim'

'Parayı cuk diye yutanları rezil edeceğim'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin tanınmış isimlerinin oturduğu 7 blok ve 196 daireden oluşan, bunun yanında lüks yapısı ve imkânları ile de dikkat çeken Gülkent Kooperatifi ile ilgili tartışmalar sürerken kooperatifin 15 Ocak 2018’de genel kurul toplantısı yapacağı ifade edildi.

Gülkent Kooperatifinde ortaya attığı iddialar ve yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Kooperatifin eski Müdürü Halim Yorulmaz, bu yöndeki iddiasını sürdürdü ve “Kimlerin neler yaptığını tek tek yüzlerine vuracağım. Kimlerin alacağı olmadığı halde kafadan fatura keserek milyarlarca parayı cuk diye yutan hainleri rezil edeceğim” ifadelerini kullandı.

 Sosyal medya hesabından yapılacak genel kurula yönelik dikkat çeken ifadeler kullanan,

kooperatifte de bir dönem Müdür olarak da görev yapan Halim Yorulmaz, “Allah korkusu olmadan iftira attıklarının hesabını tek tek soracağım” dedi. Yorulmaz, sosyal paylaşım sitesi hesabından şunları yazdı:  15 Ocak 2018’de Gülkent genel kurul toplantısı olacak... Gök gürültülü sağanak yağışı gibi hazırlanıyorum. Fırtınalar eseceeek. Kimlerin neler yaptığını tek tek yüzlerine vuracağım... Kimlerin faiz lobisi adı altında nasıl bir zarara uğrattıklarını tek tek ispatlayarak yerin dibine sokacağım... Kimlerin Allah korkusu olmadan iftira attıklarının hesabını tek tek soracağım...Nasıl bir FETÖ tezgahının içinde yalan yanlış beyanlarla kimlere peşkeş çekildiğini ve milyarlarca paraların nasıl heba edildiğini ispatlarımla analarını ağlatacağım... Kimlerin alacağı olmadığı halde kafadan fatura keserek milyarlarca parayı cuk diye yutan hainleri rezil edeceğim... Kimlerin menfaat sağlamak uğruna faiş fiyatlarla mal satmaya aracı olduklarını ve analarını ağlattığımı tek tek gözlerinin içine sokacağım...”

KONU YARGIYA TAŞINMIŞ VE MÜFETTİŞTE GÖREVLENDİRİLMİŞTİ

Diğer yandan Gülkent’te yaşananlar ve ortaya atılan, “Zimmet, görevi suiistimal, emniyeti suiistimal, denetim görevinin ihlali, belgede sahtecilik” iddiaları yargıya taşınmıştı. Ortaya atılan iddialar üzerine de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kooperatifte yaşananları incelemek için müfettiş de görevlendirilmişti.