Pancar Kooperatifi Başkanı Akay: Hedef Kızıl Elma!

Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, genel kurulda yaptığı konuşmada 11,5 yıldır görevde olduğunu hatırlatarak, 'Ben koltuğa yapışan bir insan değilim. Vicdanı sorumluluğu yerine getiriyorsam burada kalmanın bir anlamı var. Şahsım ile ilgili bir koltuk davasının peşinde değilim. Hizmet amacıyla buradayım' dedi.

Pancar Kooperatifi Başkanı Akay: Hedef Kızıl Elma!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Pancar Ekincileri Kooperatifi’nin 69’uncu Mali Genel Kurulu yapıldı. Olaylı genel kurulda Divan seçimi sırasında tansiyon yükseldi. Genel Kurulda Kooperatifin mevcut Başkanı Hüseyin Akay’ın, yaptığı konuşma ise dikkat çekti.
Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay: Hedef Kızıl Elma!
PANCAR KOOPERATİFİN GÜCÜNDEN DOLAYI BURAYA HEVES EDENLER
Genel Kurulda, Akay’ın listesindeki isimler Divana seçildi. Akay, daha sonra kürsüye gelerek, çiftçilere seslendi. “Hedef Kızılelma” ifadeleri ile dikkat çeken Pancar Kooperatifi mevcut Başkanı Hüseyin Akay, şunları söyledi: Hedef Kızılelma, hedef dördüncü fabrika. Pancar Kooperatifinin gücünden dolayı buraya heves edenler var.  Buraya heves edenlere, kendilerine fayda sağlamaya çalışanlara itibar etmediniz,  bundan sonrada itibar etmeyeceksiniz. Pırlanta bir şirket Kayseri Şeker. Burayı hak edenlerin yönetmesi lazım. Çiftçinin desteğini kazananların yönetmesi lazım” dedi.
Kayseri Pancarı Ekincileri Kooperatifi’nin 69’uncu Mali Genel Kuruluda yaşananları izlemek için TIKLAYIN
Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay: Hedef Kızıl Elma!

Pancar Kooperatifinde olaylı genel kurul
Haberin detayları için TIKLAYIN