Özsoy işçi temsilcileriyle buluştu

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, işçi temsilcileriyle bir araya geldi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Özsoy işçi temsilcileriyle buluştu

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatil olması nedeniyle milletvekilleri, seçim bölgelerindeki çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy da bu kapsamda Kayseri’deki sendika temsilcileriyle bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu.

Özsoy işçi temsilcileriyle buluştu

Toplantıya Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Durak Ayerden, Genel Sekreteri Nurettin Deneme, Kayseri Harp İş Sendikası Şube Başkanı Efe Erif Avcı, Genel Sekreteri Hayrullah Öztürk, Yol İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Atilla Özmen, Genel Sekreteri Yasir Erbay, Kayseri Teksif Sendikası Şube Başkanı Yavuz Canbaz, Kayseri Organize Teksif Sendikası Şube Başkanı Metin Ateş ve Kayseri Sağlık İş Sendikası Şube Başkanı Soner Salcanlıer’in katıldığı görüldü. Sendika başkanlarına misafirperverlikleri için teşekkür eden Özsoy, ziyareti sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı.