Özışık'tan ikinci bağımsızlık harekatı! Bakın bu kez nereye aday olacak?

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi eski Başkanı ve Çiftçi Hareketi Lideri Vedat Ali Özışık, belediye başkan adayı mı oluyor? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Özışık'tan ikinci bağımsızlık harekatı! Bakın bu kez nereye aday olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından yeni bir seçime hazırlanıyor. 2024 yılının Mart ayınca yapılacak yerel seçimler için isimler yavaş yavaş belli olmaya başlarken partiler ise çalışmalarına hız verdi. 

Partilerde hazırlıklar sürerken Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi eski Başkanı ve Çiftçi Hareketi Lideri Vedat Ali Özışık’tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Özışık bu kez gözünü belediye başkanlığına göz dikti.Özışık'tan ikinci bağımsız harekatı! Bakın bu kez nereye aday oldu?Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi eski Başkanı ve Çiftçi Hareketi Lideri Vedat Ali Özışık,28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde bağımsız aday olarak yola çıkmış fakat seçilememişti. Özışık’tan yeni bir hamle daha geldi. Sosyal medya hesabından dikkat çeken Özışık belediye başkan adayı olabileceğinin sinyallerini verdi. Özışık, milletvekilliği seçimlerinde 2 bin 700 oy almıştı. Özışık seçimlerin ardından verdiği röportajda, “2.700 şu an da benim için büyük bir rakam çünkü 30-40 yıllık partileri arkamda düştü. Örneğin Vatan Partisi bin 100 oy aldı ben 2 bin 700 oy aldım. Ama ben dediğim gibi ilçelere çıkmış olsaydım, çalışmış olsaydım bu rakam çok çok yüksek olurdu. Benim hedefim eğer çıkmış olsam milletvekili seçilebilirdim.” demişti. 

Özışık, bu kez bağımsız belediye başkanlığı için harekete geçerek, Kocasinan ilçesinde bağımsız belediye başkan adayı olabileceğini söyledi. Özışık paylaşımında, Kayseri Kocasinan bağımsız belediye başkan adayı olayım diye düşünüyorum. Adaylığımı duyunca o ayakların baş olduğu güruh hemen engellemek yasak koymak için her yeri ayağa kaldırırlar izleyip görelim.” İfadelerini kullandı.