Özışık, Başkan'a o mahalleyi sordu!

Kayseri Şeker Eski Başkanı Vedat Ali Özışık dün akşam Olay Türk TV'de yayınlanan 'Sansürsüz' adlı programa mesaj yolu ile ulaşarak Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a, Karakimse mahallesini sordu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özışık, Başkan'a o mahalleyi sordu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Şeker Eski Başkanı Vedat Ali Özışık dün akşam Olay Türk TV'de yayınlanan 'Sansürsüz' adlı programa mesaj yolu ile ulaşarak Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a Karakimse mahallesini sordu. Gazeteci Osman Çiftci program esnasında gelen soruları Başkan Çolakbayrakdar'a iletti. Canlı yayına mesaj yoluyla ulaşan Kayseri Şeker Fabrikası Eski Başkanı Vedat Ali Özışık Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a Kocasinan ilçesinde bulunan Karakimse mahallesi ile ilgili bir soru yöneltti. Özışık, “Karakimse mahalle ama hiçbir yatırım yok, doğalgaz yok.” dedi.

Başkan Çolakbayrakdar ise “Kayserigaz’a yazarsa Vedat Ali Bey Kayserigaz yardımcı olur. Kayserigaz bize bağlı değil. Kayserigaz her hangi bir belediyeye bağlı değil özel bir şirket.” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan Başkan Çolakbayrakdar doğalgazın ulaştığı mahalleleri sıralayarak doğalgazın bölge gelişimde önemli olduğuna ve belediye olarak doğalgaz konusuna önem verdiklerine de dikkat çekti.

Başkan Çolakbayrakdar, “Kuşçu’da, Emmiler’de, Çevril’de, Taşhan’da doğalgazın olması demek, alçak katlı bağ evlerinin olması demek bu bölgelerin yaşam noktasında cazibe merkezi haline gelmesi demektir. Ben bunu gaz şirketi ile gerçekleştirdiğimiz toplantılarda da dile getiriyorum.” dedi.

Özışık, Başkan'a o mahalleyi sordu!