Özhaseki'ye bu kez yalnız gitti! Ne konuştular?

Ziraat Odaları Kayseri İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Abdülkadir Güneş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Önceki ziyaretlerinin aksine Güneş'in bu kez tek görünmesi dikkat çekti.

Özhaseki'ye bu kez yalnız gitti! Ne konuştular?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de seçim dönemlerinde ismi sık sık Milletvekili aday adayı olarak konuşulan Ziraat Odası Başkanı Abdülkadir Güneş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Güneş'in ziyarette önceki Ankara çıkarmalarının aksine yalnız görülmesi dikkat çekti. Güneş ve Özhaseki'nin konuştuğu merak konusu oldu. 

Özhaseki ye yalnız gitti! Ne konuştular?Ziyaretle ilgili Özhaseki, "sulama problemlerini konuştuk" dedi. Özhaseki, "Kayseri Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanımız Abdülkadir Güneş ile Kayseri’mizde sulama projelerinde gelinen son aşamayı konuştuk. Çiftçilerimizin talep ve isteklerini not aldık, yapabileceklerimizi istişare ettik" ifadelerini kullandı.

BU KEZ NEDEN TEK GİTTİ? 

Güneş'in ziyarette tek yer alması, "Güneş yeniden AK Parti' den aday adayı mı oluyor? Bu konuda nabız yollayıp, istişare mi yapıyor?" sorularını akıllara getirdi. Güneş, önceki Ankara ziyaretlerini muhtarlar ya da diğer oda başkanları ile birlikte gerçekleştiriyor ve bu yönde günün anısına hatıra fotoğrafı çektiriyordu.