Özhaseki ve Büyükkılıç'tan, 'He de geç gitsin' savunması!

Özhaseki ve Büyükkılıç arasındaki bir toplantıda geçen diyalog tartışmaları beraberinde getirmişti. O diyalogla ilgili hedefteki isimler savunma yaptı.

Özhaseki  ve Büyükkılıç'tan, 'He de geç gitsin' savunması!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de turizminin gelişmesi ve potansiyelinin arttırılması amacıyla Valilik Toplantı salonunda 10 Eylül’de yapılan “Turizm Değerlendirme Toplantısında”  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı arasında geçen diyalog dikkat çekti.
TARTIŞMALARI BERABERİNDE GETİREN DİYALOG
Toplantıda söz alan bir kişi Erciyes Yolu ile ilgili bir durumu anlatırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye dönerek, “Hamdi yok dedi" diyor. Bunun üzerine Özhaseki, "Bir şey deme, bir şey deme" yanıtını veriyor. Büyükkılıç, daha sonra "He de geç gitsin” ifadelerini kullanıyor. Bu diyalog tartışmaları beraberinde getirdi.  Muhalefet bu görüntüleri paylaşarak, “Gönül Belediyeciliğiniz bu mu?” ifadelerini kullandı.
Özhaseki  ve Büyükkılıç'tan, 'He de geç gitsin' savunması!
ÖZHASEKİ: ORTAMI YUMUŞATMAK İÇİN SÖYLEDİM... 
Ülke gündemine de damgasını vuran diyalogla ilgili açıklama yapan Özhaseki, muhalefete tepki gösterdi. Özhaseki, şu ifadeleri kullandı: Yalancısınız. Benim söylemediğim bir sözü, söylemiş gibi gösteriyorsunuz. Hiç değilse biraz namuslu olun! Ama nerde siz de o erdem! Bir toplantıda, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımıza aşırı bir eleştiri karşısında ortamı yumuşatmak için; “Bir şey deme” dedim. Başka bir şey demedim.
BÜYÜKKILIÇ: BİR SONRAKİ SORUYA GEÇİLEBİLMESİ İÇİN...
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Büyükkılıç da açıklamasında görüntüde yer alan ifadelerinin iyi niyetli olduğunu savundu. Büyükkılıç, “Bir sonraki soruya geçilebilmesine ve paydaşlara daha çok söz verilebilmesine imkan sağlanması amaçlanmıştır” dedi.
İŞTE BÜYÜKKILIÇ’IN O AÇIKLAMASINDA YER ALAN İFADELER
Özhaseki  ve Büyükkılıç'tan, 'He de geç gitsin' savunması!
 

'He de geç gitsin' tepkisi! İşte o toplantının perde arkası...Haberin ayrıntıları için TIKLAYIN
Özhaseki  ve Büyükkılıç'tan, 'He de geç gitsin' savunması!