Özhaseki: Ülkücülük yapmış, okuldan atılmış bir adamım!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, geçmişte Ülkücülük yaptığını belirterek, 'AK Parti ile MHP birbirine benzemiyordu' eleştirilerine yanıt verdi. Öğrencilik yıllarında, 80 öncesi Ülkücü olduğunu ve Ülkü Ocaklarında değişik kademelerde görevler yaptığını belirten Özhaseki, kimseye zarar verecek, hakkına girecek bir eylemde bulunmadığı yönünde de ifadeler kullanarak, 'Ben nihayetinde gençliğinde ülkücülük yapmış, okullardan atılmış bir adamım. Şimdi de AK Parti'deyim, içeriği çok iyi biliyorum' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özhaseki: Ülkücülük yapmış, okuldan atılmış bir adamım!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, katıldığı TV programında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
“AK PARTİ İL EMHP BİRBİRİNE ÇOK BENZER” 
Millet ittifakının “birbirine benzemeyen partilerden oluştuğuna” yönelik eleştirileri sırasında kendisine yöneltilen “AK Parti ile MHP’de geçmişte birbirlerine yönelik sert eleştiriler yapıyorlardı, birbirlerine benzemiyorlardı” yönündeki soruya “Çok benzer” şeklinde cevap veren Özhaseki, geçmişte kendisinin de Ülkücü olduğunu belirtti.
Özhaseki: Ülkücülük yapmış, okuldan atılmış bir adamım!
“GENÇLİĞİNDE ÜLKÜCÜLÜK YAPMIŞ, OKULLARDAN ATILMIŞ BİR ADAMIM”
“Gençliğinde Ülkücülük yapmış, okullardan atılmış bir adamım. Şimdi AK Parti'de siyaset yapıyorum.  Okuldan atıldım. Hacettepe'den atıldım. Çok iyi bildiğimden çok net söylüyorum. İstanbul hukuk mezunuyum. Hacettepe'de dört dersim var. Verirsem inşallah, mühendislik...” diye konuştu.
Özhaseki: Ülkücülük yapmış, okuldan atılmış bir adamım!
“BİR GÜN ARKADAŞLAR GİDİP ŞİKAYET EDERLER…BELKİ BU SÖYLEDİĞİMDE RAHATSIZ OLUR AMA BEN YİNE DE SÖYLEYEYİM…”
Milliyetçi Hareket Partisi'yle ittifak görüşmelerinde çok bulunduğunu dile getiren Özhaseki, MHP’de yaşandığını belirttiği bir olayı da gündeme taşıdı.  Özhaseki, şunları söyledi: Milliyetçi Hareket Partisi'yle ittifak görüşmelerine katılan birisiyim. Devlet Bey'in bakış tarzı çok farklı. O ülkenin birliği üzerine, dirliği üzerine, bölünmez bütünlüğü üzerine, bayrak gibi, ezan gibi hassas konular üzerine çok titiz bir insan ama asla ve asla, net olarak söylüyorum. Bir bakanlık üç tane bir şey, şuradan bir genel müdürlük asla ve asla böyle bir pazarlık içerisinde değil. Bir gün arkadaşlar gidip şikayet ederler. Belki bu söylediğimde rahatsız olur ama ben yine de söyleyeyim efendim falan yerde, encümen de şu oluyor da AK Partililer fazla aldılar, eksik verdiler, bize vesaire vesaire falan gibi şikayet ettiklerinde Devlet Bey der ki, ben seni anlatıyorum, siz bana ne söylüyorsunuz. Ben bu ülkede müthiş bir bölünme tehlikesi var diyorum. Bir PKK lanet örgütü dünyanın neresinde kaldı? Eli silahla hala böyle bir bölücülük peşinde koşan bir örgüt. Siz bana gelmişsiniz falan yerin encümeninden iki tane bir şeyden bahsediyorsunuz diyor. Bizim orada Milliyetçi Hareket Partisi'yle olan ittifakımız konusunda çok net olarak bir birliktelik var. Görüş birliği var. Aynı yere bakıyoruz. Aynı şeyleri düşünüyoruz.
BAHÇELi’YE, KİMLER, NEYİ ŞİKAYET ETTİ?
Diğer yandan ak Partili Özhaseki’nin bu yöndeki açıklamasının ardından MHP’de, Bahçeli’ye, kimlerin, neyi şikayet ettiği ise merak konusu oldu. 
Özhaseki: Ülkücülük yapmış, okuldan atılmış bir adamım!