Özhaseki, Suriyelilerle ilgili yaptığı açıklamayı savundu: Fikrim değişmedi, ısrarcıyım!

'Suriyeliler sanayiyi ayakta tutuyor' açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken AK Partili Mehmet Özhaseki, Suriyelilerle ilgili yaptığı açıklamalarda ısrarcı olduğunu söyledi. Özhaseki, konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüştüğünü belirtti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özhaseki, Suriyelilerle ilgili yaptığı açıklamayı savundu: Fikrim değişmedi, ısrarcıyım!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de 10 radyonun yaptığı ortak yayına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, tartışmaları beraberinde getiren, “Suriyeliler sanayiyi ayakta tutuyor” açıklamasının arkasında olduğunu söyledi. CHP’ye tepki gösteren Özhaseki, “Bugün aynı şeyleri söyleyeceğim, çünkü fikrim değişmedi, aynı sözleri söyleyeceğim, ısrarcıyım. CHP'nin trolleri ayağpa kalksa da ben içimdeki insan sevgisini söylemeye devam edeceğim” diye konuştu. 
"CUMHURBAŞKANIMIZİLE DE KONUYLA İLGİLİ GÖRÜŞTÜM"
“Anadolu toprakları mazlumların sığınma coğrafyasıdır” diyen Özhaseki, "Üzerinde yaşadığımız Anadolu toprakları son yüzyılda mazlumlarının sığınma coğrafyası olmuştur. Türkiye güçlü oldukça dünyanın vicdanı olmaya, anaların göz yaşlarını dindirmeye ve tüm dünya mazlumlarını kucaklamaya devam edecek" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de yaşanan tartışmalar sonrası konuyu görüştüğünü dile getiren Özhaseki, “Cumhurbaşkanımızla görüştük, belli saatlerde üzülüyor haliyle. Biz nasıl bir milletiz ki yolda kalanlara bile hepsini atacağız, kovacağız, su bile vermeyeceğiz. Bu nasıl bir şey? İnsaf bile kabul etmez. Çanakkale'de harp arasında ekmeği olmayan düşmana ekmek veren bir neslin çocuklarıyız” ifadelerin kullandı.