Özhaseki: Sözümüzü tuttuk

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Söz verdik, sözümüzü tuttuk' açıklaması yaptı. Bakan Özhaseki, Türkiye'yi yasa boğan acı olayın ardından yaşanan yeni gelişmeyi paylaştı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Özhaseki: Sözümüzü tuttuk
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Söz verdik, sözümüzü tuttuk' açıklaması yaptı. 

Özhaseki: Sözümüzü tuttuk

Bakan Özhaseki, 'Kahramanmaraşlı Şehidimiz Müslüm Özdemir evladımızın ailesine, depremde yıkılan evleri için köylerinde bir ev yapacağımızın sözünü vermiştik. Sözümüzde durduk' açıklaması yaptı.

Özhaseki: Sözümüzü tuttuk

'Ailemizin isteği üzerine, yıkılan evlerinin yerine köylerinde yeni evimizi 1 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak teslim ettik' diyen Özhaseki, 'Bugün de aziz şehidimizin kıymetli ailesinin yeni evlerine misafir olduk. Cenabı Allah, Özdemir ailemize yeni yuvalarında hayırla oturmayı nasip etsin. Tüm şehitlerimizin emanetleri başımızın tacıdır. Rabbim şehitlerimizi Peygamber Efendimize komşu eylesin' dedi.

Özhaseki: Sözümüzü tuttuk

Ne olmuştu?

Ocak ayında Pençe-Kilit Harekatı bölgesine yapılan hain saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesinin depremzede olduğu ortaya çıkmıştı. Çadırda kalan aileye acı haber ulaştırılmıştı.  Diğer yandan Şehit Özdemir'in en büyük hayalinin de ailesine bir ev almak olduğu öğrenilmişti.