Özhaseki, sanayi ve ticaret odası başkanlarıyla bir araya geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sanayi ve ticaret odası başkanlarıyla bir araya geldi. Özhaseki, 'Tüm gücümüzle, hep birlikte el ele vererek şehirlerimizi en kısa sürede eskisinden daha güvenli ve daha güzel hale getireceğiz' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Özhaseki, sanayi ve ticaret odası başkanlarıyla bir araya geldi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sanayi ve ticaret odası başkanları ile bir araya geldi. "Bir ve beraberce çalışıyoruz; çabamız, elimiz, emeğimiz deprem bölgesinde" diyen Özhaseki, "6 Şubat depremlerinden etkilenen şehirlerimizi ayağa kaldırmak ilk gündem maddemiz. Bugün de deprem bölgesindeki şehirlerimizin sanayi ve ticaret odası başkanlarıyla bir toplantı yaparak inşası devam eden konutlarımızı, şehir meydanlarımızı, Yerinde Dönüşüm projemizi konuştuk" dedi.

Özhaseki:

"Şehirlerimizi bir an evvel inşa ve ihya etme gayretindeyiz" ifadelerini de kullanan Özhaseki, "Bu süreçte, oluşan sorunları ve olumsuzlukları da hassasiyetle takip edip çözüme kavuşturuyoruz. Tüm gücümüzle, hep birlikte el ele vererek şehirlerimizi en kısa sürede eskisinden daha güvenli ve daha güzel hale getireceğiz" diye konuştu. 

Özhaseki: