ÖZHASEKİ, 5 PUAN DAHA DÜŞTÜ!

ÖZHASEKİ, 5 PUAN  DAHA DÜŞTÜ!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıda bir süre önce AK Parti’ye geçen İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek’e rozetini Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki taktı. Özhaseki, İlmek’e yönelik olarak yaptığı konuşmada, “Yuvana hoş geldin, sefalar getirdin. Eskiden beri gönül dünyasında beraber olduğumuz Mustafa ilmek kardeşim…” diye seslendi ve parti rozetini taktı. Konuşmasında Cumhur İttifakı olarak girdikleri belediye seçimleri ile ilgili de değerlendirme yapan Özhaseki, “Son seçim canımızı sıkan seçim, ama yüzde 44,5 oy aldık. Cumhur ittifakı olarak aldığımız oy oranı da yüzde 52” ifadelerini kullandı.

 

AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı Kadir Has Kongre Merkezi’nde yapıldı. Toplantıda AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Toplantıda ayrıca İYİ Parti’den, AK Parti’ye geçen İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek’e de parti rozeti takıldı.

“YUVANA HOŞ GELDİN”

Özhaseki, İlmek’e “Yuvana hoş geldin” diyerek seslendi. “Eskiden beri gönül dünyasında beraber olduğumuz Mustafa ilmek kardeşimizin rozetinin takılması için de bir aradayız” diyen Özhaseki, “Yuvana hoş geldin, sefalar getirdin. Başımızın üzerinde yerin var. Kol kola olacağız, gece gündüz İncesu’ya hizmete etmeye devam edeceğiz. Ne söz verdiysek, yerine getirdik. Bundan sonrada İncesu’ya neler yapacağımızı göreceksiniz. Bütün hizmetler de beraber olacağız ve birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

İLMEK’TEN ROZET AÇIKLAMASI: HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN

Yeni partisinin rozetini takan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ise, AK Parti’mizin çatısı altında bir araya gelerek rozet takma törenini gerçekleştirdik. Gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hayırlı ve uğurlu olsun. Her daim arkamızda Erciyes Dağı gibi duran, bizleri her yerde olduğu gibi burada da yalnız bırakmayan ve kalben aramızda olan bütün hemşehrilerime de canı gönülden sevgi, saygı ve en kalbî muhabbetlerimi sunuyorum. Hep birlikte İncesu” şeklinde açıklama yaptı.

ÖZHASEKİ’DEN AK PARTİ VE CUMHUR İTTİFAKI OYU AÇIKLAMASI

Konuşmasında, “Belediyecilik denince akla AK Parti gelir. Merkeze ve bütün ilçelere verdiğimiz hizmetlerle Kayseri şehircilikte örnek olarak gösteriliyor” diyen Özhaseki, 31 Mart seçimlerine yönelik de değerlendirmeler yaptı. Hem parti hem de Cumhur ittifakı olarak aldıkları oy oranlarını da bir kez daha gündeme taşıyan Özhaseki, “Son seçim canımızı sıkan seçim, ama yüzde 44,5 oy aldık. Belediye olarak bakıldığında sayı itibariyle Cumhur İttifakının almış olduğu belediye sayısı bir evvel ki seçimlerden daha fazla ve Cumhur ittifakı olarak aldığımız oy oranı da yüzde 52.” dedi.

“KAYSERİ’DE AK PARTİ OLARAK YÜZDE 60’LARDAN AŞAĞI DÜŞMÜYORUZ”

Kayseri’de de her girdikleri seçimde oylarını arttırdıklarına dikkat çeken Özhaseki, “Biz Kayseri’de ilk seçildiğimizde yüzde 30’larla seçildik. Sonra gayret ettik çabaladık. Önümüz o dönemlerde ahlaksızca kesilmesine rağmen başarılı olduk ve sonra yüzde 70’lerde seçildik. Biz AK Parti olarak yüzde 60’lardan aşağı düşmüyoruz. Yüzümüzün akıya öbür dünyaya gitmemiz lazım. Bizim milletimize sorumluluğumuz var. Rastgele particilik yapan insanlar değiliz” diye konuştu. 

11 BİN 718 KARDEŞİMİZ KAPIYA KONULDU, 25 BİNDEN FAZLA İŞÇİ KARDEŞİMİZ ZORLA SENDİKA DEĞİŞTİRDİ”

CHP’yi de eleştiren Özhaseki, şunları söyledi, “CHP belediyeciliği denince akla yolsuzluk, çöp, çamur gelir” ifadelerini kullandı. Özhaseki, ayrıca seçim sonrası CHP’li belediyelerde haksız yere işten çıkarmalar olduğunu iddia ederek, “HAK-İŞ Başkanını aradım. 31 Mart seçimlerinden bugüne kadar işine son verilen işçilerin rakamını istedim. 11 bin 718 kardeşimiz dünya görüşünden dolayı kapıya koyuldular. Sadece AK Partili oldukları için. Bunun yanında 25 binden fazla işçi kardeşimiz de zorla sendika değiştirdiler.”  Partililerine kongre süreci ile ilgili olarak da birlik çağrısı yapan Özhaseki, “Birlikte rahmet var, ayılıkta azap var. Biz de bir olacağız ve genel başkanımızın çizdiği doğrultuda omuz omuza yürüyüşümüze devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Haber: Cafer ZENGİN