Özhaseki, Pınarbaşı için geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 2 Haziran 2024 tarihinde tekrarlanacak Pınarbaşı seçimleri öncesi, Cumhur İttifakı'nın adayı Memduh Uzunluoğlu'na destek için Pınarbaşı'na geliyor. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Özhaseki, Pınarbaşı için geliyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yüksek Seçim Kurulu tarafından yenilenmesine karar verilen Pınarbaşı Belediye Başkanlığı seçimleri için yarın Kayseri’ye geliyor. Bakan Özhaseki’nin Pınarbaşı programını Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy duyurdu.

Özhaseki, Pınarbaşı için geliyor!

Sosyal medyada açıklamalarda bulunan Ersoy, ‘Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Menduh Uzunluoğlu’na destek vermek üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki 29 Mayıs Çarşamba günü (Yarın) Pınarbaşı’nda olacaktır... Aziz Pınarbaşılı hemşerilerimize duyurulur…’ dedi. 

Diğer yanda daha önce Pınarbaşı’nı ziyaret edeceğini duyurulan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ne zaman geleceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. MHP Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir’i, Nisan ayında, ziyaret eden Pınarbaşı ilçesi Gümüşgün Mahalle Muhtarı Kadir Mağara, sosyal medyadan bir paylaşım yaparak, ‘Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız Sayın İsmail Özdemir'i ziyarette  Bulunduk. 2 Haziran'da yapılacak olan Pınarbaşı seçimleri ile alakalı istişarede bulunup, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin seçimden önce İlçemizi ziyaret edeceğini belirten Sayın Genel başkan yardımcımız İsmail Özdemir beyefendi  'Milliyetçi Hareket Partisi Pınarbaşı’da yeni yüzler yeni kadrolarla daha güzel yarınlara daha verimli hizmetlerle yürüyeceğinin' müjdesini vermiştir.’ İfadeleri ile Bahçeli’nin ilçeyi ziyaret edeceğini duyurmuştu. 

Özhaseki, Pınarbaşı için geliyor!