Özhaseki'nin yardımcıları neden Kayseri'nin o ilçesine çıkarma yaptı?

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yardımcıları Develi ilçesine çıkarma yaptı. Peki, Bakan yardımcıları ilçeye neden gitti, ne yaptı? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Özhaseki'nin yardımcıları neden Kayseri'nin o ilçesine çıkarma yaptı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yardımcıları Develi ziyaretleri ile dikkat çekti. Ziyaret merak konusu oldu. Ziyaretlerin amacının Develi'deki kentsel dönüşüm başta olmak üzere Bakanlıkla alakalı diğer çalışmaları olduğu ifade edildi. Bakan Yardımcıları Develi Belediye Başkanı Adem Şengül ile de görüştü. 

Develi'de kimler inceleme yaptı?

Belediye Başkanı Adem Şengül ile aslen Develili olan Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Sami Kulaklıoğlu'nun daveti üzerine ilçeye giden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcıları; Vedat Vedat Gürgen ve  Fatma Varank,  Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapına, AK Parti Yerel Yönetimler  Başkan Yardımcısı Veli Böke ilçeden incelemelerde bulundu. Heyete Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Sibel Livdumlu da eşlik etti. 

Özhaseki'nin yardımcıları neden Kayseri'nin o ilçesine çıkarma yaptı, neyi inceledi?

Bakan Yardımcılarının kentsel dönüşüm konularının yanı sıra Sindelhöyük meskenlerinin tapu meselesini de görüştüğü ifade edildi. 

Başkan'dan ziyaret açıklaması

Develi Belediye Başkanı Adem Şengül ziyaretler ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcıları ve üst düzey yöneticilerimizin ilçemize teşrif etmeleri bizleri memnun etmiştir. İlçemizin Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile ilgili sorunlarını anlatma ve yerinde inceleme  imkanı verdikleri için başta Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki'ye, Bakan Yardımcılarımıza ve diğer yetkililere teşekkür ediyorum' dedi. 

Özhaseki'nin yardımcıları neden Kayseri'nin o ilçesine çıkarma yaptı, neyi inceledi?