Özhaseki'nin o sözlerini Büyükkılıç neden üzerine aldı? Salondakiler...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, düzenlediği basın toplantısında anketlerle ilgili açıklama yaptı. Bu sırada Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile Özhaseki arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özhaseki'nin o sözlerini Büyükkılıç neden üzerine aldı? Salondakiler...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

“Belediye başkanı arkadaşlarımıza ben ortak toplantılarımızda şunu söylüyorum. Başkanlarımız da şahittirler” diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “AK Parti’nin en sevdiği belediye başkanı, en başarılı olan ve ankette en yüksek çıkan belediye başkanı…” ifadelerini kullandığı sırada Büyükkılıç, araya girerek, “O da benim...Elhamdülillah” dedi. “Evet, evet” yanıtı veren Özhaseki ve salondakiler arasında Büyükkılıç’ın bu sözleri gülüşmelere neden oldu. 
“GÜCÜMÜZÜN YETTİĞİ KADAR YAPACAĞIZ”
Özhaseki, daha sonra sözlerine şu şekilde devam etti: Anketlerde…Orada bir arkadaşımız başarılı çıkmışsa ve hakkında bir şaibe yoksa ki şaibe dedikodu her yerde olur. Lüzumlu, lüzumsuz kelimler edilir, ama dosyaya dökülen, bilinen bir haksızlık hukuksuzlukkötülük yoksa o arkadaş yine başkanımızdır. Yine aday gösteririz, kolay iş değil. Yani belki belediye başkanlığı hayatta yapılacak en zor iştir. Özeliniz asla kalmaz. Çoluk çocuğunuza hasret gidersiniz. Niye kamu derdi sizi yorar. Kayseri belediyelerimizin 17' sinden de memnunuz. Bundan emin olun. Buradalar diye söylemiyorum. Anketten takipte ediyoruz, bakıyoruz da. Bir kere insanlar şunu söylüyorlar; ‘Kayseri belediyeleri emin ellerde. Güvenilir insanlarda çalışıyorlar’ Ellerine sağlık. Ne yapabiliyorlarsa, arkadaşlar insanız ya bizde. Gücümüzün yettiği kadar yapacağız. Daha olağanüstü ne yapalım yani. Çok şükür bu çalışmanın neticesine Allah bereket veriyor. Kayseri belediyelerimizde bu konuda net olarak söylüyoruz başarılılar”