Özhaseki'nin damadı Tıp Fakültesine Dekan oldu!

Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) görev değişiklikleri sürüyor. Bu kez de Tıp Fakültesi dekanlığına atama yapıldı. Yeni Dekan aynı zamanda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin de damadı.

Özhaseki'nin damadı Tıp Fakültesine Dekan oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) görev değişiklikleri sürüyor. Bu kez de Tıp Fakültesi dekanlığına atama yapıldı. 
Kayseri Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada Tıp Fakültesi dekanlık görevine Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloğlu'nun atandığı ifade edildi.
Üniversiteden yapılan açıklamada şu ifadeleri kullandı: Üniversitemiz Tıp Fakültesi dekanlık görevini yeni dekan ataması yapılıncaya kadar Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloğlu'nun vekaleten yürütmesi uygun görülmüştür. Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloğlu’na yeni görevinde başarılar dileriz.
Özhaseki'nin damadı Tıp Fakültesine Dekan oldu!

Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloğlu, Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilim, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi bölümüde görev yapıyor. 
Özhaseki'nin damadı Tıp Fakültesine Dekan oldu!Özhseki'nin kızı Elif ile evli olan doktor damadı aynı zamanda Kick Boks da yapıyor. Prof Kemaloğlu, Kayseri'de 2018'de düzenlenen Kick Boks il seçmelerinde birinci olmuştu. O günlerde 63 kiloda birinci olan damadı Cemal Alper Kemaloğlu'na da Özhaseki madalyasını takmıştı.