Özhaseki'nin bu açıklaması CHP'yi 'gıcık'landıracak

Hafta sonu yapılacak olan seçimler öncesinde Pınarbaşı'da muhtarlar ve kanaat önderleriyle buluşan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin Memduh Uzunluoğlu için destek isterken ifadeler CHP'yi 'gıcık'landıracak gibi görünüyor. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özhaseki'nin bu açıklaması CHP'yi 'gıcık'landıracak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yüksek Seçim Kurulu’nun iptal kararının ardından Pınarbaşı’da seçimler 2 Haziran Pazar günü tekrarlanacak. Pınarbaşı tarihinin en hareketli günlerini yaşarken, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de mahalle muhtarları ve kanaat önderleriyle bir araya gelerek, Cumhur İttifakı’nın adayı Memduh Uzunluoğlu’na destek istedi.

Özhaseki'nin bu açıklaması CHP'yi 'gıcık'landıracak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Memduh Uzunluoğlu’nun birlikte iyi hizmetler yaptığını ve yeni dönemde de yapmaları için destek olunmasını isteyen Özhsake’nin özür dileyerek, dile getirdiği ifadeler ise CHP’lilerin tepkisini çekecek gibi görünüyor. Bakan Özhaseki, söz konusu konuşmasında, ‘Birlikte rahmet var, ayrılıkta azap var. Ben ayrı durmadım. Ayrıca dışarıdan başka bir parti olup da, affedersiniz ama özür dilerim amiyane tabirle, gıcık vermenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Bunu yaşadık daha önce. Siz burada hizmet istiyorsanız 2 kardeşimin, sağımda solumda benim ellerimi kaldırarak birlikte hizmet etmemize izin verin, imkan verin. Biz de sizlere hizmet edelim Allah'ın izniyle. TOKİ başkanımız burada. Kentsel dönüşüm başkanımız burada. İller Bankası zaten bizim tarafta. Bundan sonra onlardan gelecek … teklif varsa ben de başım üstüne diyerek sizlere hizmet vereceğime söz veriyorum. Bundan hiç endişeniz olmasın. İnşallah Pınarbaşı hizmet alsın. Seçimin iptalinden de bir hayır varmış. En azından gelinmesine vesile oluyor, söylenmesine vesile oluyor.”  ifadelerine yer verdi.