Özhaseki'nin 40 yıllık dostundan dikkat çeken açıklama: İftira…

FETÖ Firarisi Cevheri Güven'in Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile ilgili paylaşımının ardından Özhaseki'ye bir destek de 40 yıllık dostundan geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Özhaseki'nin 40 yıllık dostundan dikkat çeken açıklama: İftira…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden bazı FETÖ'ye yakın sosyal medya hesaplarından paylaşılan 'AK Parti' de Bylock kullananlar ifşa oldu' başlıklı görsellerle ilgili açıklama yapmıştı.  

Dikkat çeken açıklama

FETÖcü hesaplardan paylaşılan görsellerde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bülent Arınç, Beşir Atalay, Bekir Bozdağ, Melik Gökçek, Ahmet Davutoğlu, Cemil Çiçek gibi isimler de vardı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi bu yöndeki iddiaları yalanladı. Sahte görsellerin 2017 yılında da sosyal medyadan paylaşıldığı ortaya çıktı.
FETÖ Firarisi ve aynı zamanda Nokta dergisi eski Genel Yayın Yönetmeni Cevheri Güven'in, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de aralarında yer aldığı bazı isimlere yönelik paylaşımlarının ardından Özhaseki’ye bir destek de 40 yıllık dostundan geldi.

Özhaseki'nin 40 yıllık dostundan dikkat çeken açıklama: İftira…

Özhaseki’ ye atılan iftiralar amacına ulaşamayacaktır

Şu an AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak da görev yapan AK Parti Kayseri eski Milletvekili İsmail Tamer, Özhaseki’ye destek açıklaması yaptı. Tamer, ‘40 yıldır kardeşim, Dostum ve Dürüstlüğü Çalışkanlığı ile Türkiye’ye damga vuran Çevre Bakanımız Sn Mehmet Özhaseki’ ye atılan iftiralar amacına ulaşamayacaktır. Türkiye Cumhuriyetine , Ay Yıldızlı Bayrağımıza ve Aziz Türk Milletine hizmet verme adına yolun açık olsun Sn Bakanım.

Özhaseki'nin 40 yıllık dostundan dikkat çeken açıklama: İftira…