Özhaseki, neden 'Anlayış' istedi?

Yeniden Bakanlık koltuğuna oturan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, neden anlayış istedi? Detaylar Kayseri haber merkezi olarak hazırladığımız haber bülteninde...

Özhaseki, neden 'Anlayış' istedi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de yeni dönemde milletvekili aday olmayacağını açıklayan ve bundan sonraki süreçte vakıf işleriyle uğraşacağını duyuran Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni kabinede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak açıklandı. Özhaseki, bu açıklamayla birlikte yine köşesine çekilemedi.

Özhaseki, 'Anlayış' istedi!
İNSAN PLAN YAPAR, KADER KÖŞEYE GEÇER GÜLERMİŞ
"İnsan plan yapar, kader köşeye geçer gülermiş" diyen Özhaseki, ikinci kez Bakanlık koltuğuna oturduktan sonra hummalı şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bakan Mehmet Özhaseki, bu süreçte kendisini tebrik etmek için ulaşmaya çalışanlara mesaj verdi. Özhaseki, bu konuda anlayış istedi. 
  Özhaseki, 'Anlayış' istedi!
CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ
Bakan Mehmet Özhaseki, konuyla ilgili olarak bir video hazırladı ve Bakan olarak açıkladığı süreç ve sonrasını görüntülerle hatırlattı. 
Özhaseki, şunları söyledi: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle başladığımız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevimiz için gerek sosyal medyadan, gerekse telefon aracılığıyla tebriklerini ileten ve dualarını bizlerden esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Yoğun tempomuzdan dolayı mesajlarına ve telefonlarına dönüş yapamadığım dava arkadaşlarımın anlayışla karşılayacağına inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek için canla başla çalışacağız. Rabbim, bizlere devletimiz ve milletimiz için en hayırlı kararlara imza atmayı nasip etsin.