Özhaseki: Kayseri'de CHP'lilerin yüzde 40'ı bana oy verirdi

Özhaseki: Kayseri'de CHP'lilerin yüzde 40'ı bana oy verirdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

 

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Kanal 7'de katıldığı bir televizyon programında, “Kayseri’de, anketler yaptırırdık yüzde 35-40 civarında CHP'li Kayserililer bana oy verirdi.” dedi. Özhaseki, Ankara’da yapmayı planladıkları 'Kültür Yolu' projesini de açıkladı.

 

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Kanal 7’de katıldığı televizyon programında, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Özhaseki, "Kayseri'de anketler yaptırırdık yüzde 35-40 civarında CHP'li Kayserililer bana oy verirdi" ifadelerini kullandı.

Özhaseki, “Rozetsiz belediye başkanlığı nedir bunu gösterdim. Herkese hizmet. Kayseri'de bir mahalle vardı. Söylerken bile ihtiyatla söylüyorum. Anketler yaptırırdık yüzde 35-40 civarında CHP'li Kayserililer bana oy verirdi. Kayseri'de bilim adamlarıyla, sivil toplum örgütleriyle turizmde ne yapılır diye konuşurken Erciyes dağı dediler. Müthiş bir kayak merkezi. Keyifli mekanlar var. Bunları yaparken model şu. Sizin orada becerinizi ortaya koyup bulduğunuz imkanlarla modeli geliştirmeniz lazım. Bu modeli ben geliştirdim. Stat için Kayseri stadının çizimini yapan arkadaşımızı bugün davet ettim zaten geliyor. Üzerinde daha da çalışacağız. 50 tane dünya kentinde de statları gezmiş biri olarak bunu söylüyorum. ” diye konuştu.

 

“KÜLTÜR YOLU PROJESİ”

Özhaseki, Kayseri’de yaptığı ve  Ankara’da da  yapmayı planladıkları 'Kültür Yolu' projesinin detaylarını da açıkladı. Özhaseki, “Kültür Yolu' projesi hazırladık. Yürüye yürüye yüzlerce eseri görebileceğiniz bir proje. biri 7 km diğeri 10,5 km uzunluğunda. Bu yoldaki tarihi eserlerin hepsinin önünde izahlı levhalar olacak. Teleferik projesi yapacağız. Bu yolda 330 tane tescilli tarihi eser var. Kültür sanat projelerinden sadece bir tanesinden bahsettim.” dedi.

 

MHP İLE İTTİFAK: 51 İLDE HERKES SERBEST AYRICA MECLİS ÜYELİKLERİNDE DE HERKES SERBEST

MHP ile yaptıkları ittifak ile ilgilide açıklama yapan Özhaseki, “Büyükşehirler üzerinde bir ittifakımız var, 51 ilde herkes serbest ayrıca meclis üyeliklerinde de herkes serbest” dedi. Özhaseki, şunları söyledi, “Türkiye'nin geleceği ile ilgili çok önemli adımlar attığımız MHP'li arkadaşlarımızla temel prensipte mutabık kaldıktan sonra haliyle büyükşehirler üzerinde ittifak yaptık. Büyükşehirler üzerinde bir ittifakımız var, 51 ilde herkes serbest ayrıca meclis üyeliklerinde de herkes serbest. Yani MHP'de, biz de meclis üyeliklerinde tamamıyla bütün ilçelerde aday gösterdiğimiz yerde de göstermediğimiz yerde de göstereceğiz. Partilerimizin oyu oradan belli olacak. 27 Büyükşehirde MHP bizim adayımızı destekleyecek, 3 büyükşehirde de biz MHP'li arkadaşları sonuna kadar destekleyeceğiz."