Özhaseki ile ilgili dikkat çeken gelişme! Aday adaylığı başvurusu yaptı mı?

AK Parti'de yeni dönem için aday adayı olup olmayacağı merak edilen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile ilgili dikkat çeken gelişme. Partide başvuru süreci dün sona erdi ve Özhaseki'nin aday adaylığı başvurusu yapmadığı öğrenildi.

Özhaseki ile ilgili dikkat çeken gelişme! Aday adaylığı başvurusu yaptı mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de 28'inci dönem için aday adaylığı başvurusu yapıp yapmayacağı merak edilen isimler arasında yer alan Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Partide aday adaylıkları için başvuru süresi dün itibariyle sona erdi. Peki, Özhaseki aday adaylığı için başvuru yaptı mı? Özhaseki'ye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre başvuru yapılmadı. 
Özhaseki ile ilgili dikkat çeken gelişme! Aday adaylığı başvurusu yaptı mı?PEKİ ERDOĞAN BU İŞE NE DİYECEK?
Yani Özhaseki, sık sık "Aday olmayacağım" yönündeki ifadelerinin ardından milletvekili aday adaylığı için başvuru yapmadı. Bundan sonraki süreçte ne olacağı merak edilirken, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bu konuda vereceği karar da merak ediliyor. Özhaseki, önceki seçimde de aday olmayacağını belirtmiş, ancak Erdoğan'ın ısrarı ile yeniden aday gösterilmişti. Bu dönem de benzer bir durumun olup olmayacağı merak konusu oldu. 
3 DÖNEM KURALI NE OLACAK?
Özhaseki, aynı zamanda parti tüzüğüne göre üç dönem kuralına da takılan isimler arasında. Ancak yetki bu konuda MKYK'ya bırakıldı. Partiden yapılan açıklamada "3 döneme takılanlar dahi herkesten müracaat alıyoruz." denilmişti.