Özhaseki hangi Bakan ile nerede buluştu?

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile birlikte Hatay'da koordinasyon toplantısı yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Özhaseki hangi Bakan ile nerede buluştu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile birlikte Hatay'a gitti. Özhaseki, Hatay'da İl Koordinasyon Toplantısı yaptı.

Özhaseki hangi Bakan ile nerede buluştu?

Toplantıyla ilgili açıklama yapan Özhaseki, "Ülkemizin göz bebeği, kadim kültürlerin beşiği Hatay'ımızdayız. Şehrimizde sürdürdüğümüz çalışmalarımızı; Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy, Milletvekillerimiz, Hatay Valimiz, Belediye Başkanlarımız, ilgili kurum yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlarımızın katılımıyla İl Koordinasyon Toplantımızda değerlendirdik. 6 Şubat'tan bugüne devletimizin tüm imkânlarıyla, ilgili kurumlarımızla sahadayız. Hatay'ı yeniden inşa ve ihya edecek projelerimizi adım adım hayata geçiriyor, afet konutu ve köy evlerimizin yapımını aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah Hatay'ımızı en kısa sürede ayağa kaldıracak, eski canlılığına yeniden kavuşturacağız" dedi.

Özhaseki hangi Bakan ile nerede buluştu?