Özhaseki'den Kılıçdaroğlu hakkında şok açıklama

Mehmet Özhaseki'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Özerklik tepkisi: 'Resmen bağımsızlığa giden bir yola doğru…'

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özhaseki'den Kılıçdaroğlu hakkında şok açıklama
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. 

Kılıçdaroğlu’nun “Avrupa Birliği Yerel Yönetimler Özerklik Şartnamesi’ni tanıyacağız.” sözlerini hedef alan Özhaseki, yerel yönetimlerle ilgili, “Resmen bağımsızlığa giden bir yola doğru adım atmayı taahhüt eden bir CHP Genel Başkanı var.” dedi.

Kayseri Ticaret Odası Meclis Toplantısı’na AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve İlçe Başkanları, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve tüm ilçe belediye başkanlarıyla katılan Özhaseki, gündeme damga vuracak açıklamalar yaptı.

Altılı Masa’nın Ortak Mutabakat Metni’ni “Lafonten’den Masallar” olarak niteleyen Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da sert eleştiriler yaptı.

Özhaseki, “Ben şimdi soruyorum şimdi, Kemal Bey durmadan diyor, ‘Avrupa Birliği Yerel Yönetimler Özerklik Şartnamesi’ni tanıyacağız.’

Bu ne demek arkadaşlar. Belediyeler bağımsız olacak, mali yönden denetlenemeyecek, dış ilişkilerde serbest ilişki kurma imkanları olacak, referandum yapma imkanları olacak…

Resmen bağımsızlığa giden bir yola doğru adım atmayı taahhüt eden bir CHP Genel Başkanı var.

‘Onları kızdırmayalım ha! Kayyum atanmasın.’

Arkadaşlar net söylüyorum; PKK’nın belini kıran en önemli adımımız kayyum atamaktır. Yoksa oralar bir lojistik üs haline geliyor.” şeklinde konuştu.

Özhaseki, kayyum atanan belediyelerin PKK terör örgütü tarafından nasıl finansman sağlamak amaçlı kullanıldığına ilişkin örnekler verdi.

Özhaseki, bu seçimin sıradan bir seçim olmadığını belirterek, Kayseri Ticaret Odası Meclis Üyeleri’ne şöyle seslendi:

“Hepimize görev düşüyor. Başka partilere de gönül versek Allah rızası için en doğrusunu yaparak Sayın Cumhurbaşkanımızı oraya yeniden oturtmamız gerekiyor.

İnşallah şu yapılan iyiliklerin ve istikrarın, huzurun devamı için bunu hepimizin gayretiyle sağlamamız gerekiyor.”