Özhaseki'den, Kayserispor açıklaması

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve aynı zamanda Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, sarı kırmızılı takımın bugün yapılan kongre sonrasında oluşan yönetimiyle ilgili açıklama yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Özhaseki'den, Kayserispor açıklaması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’da merakla beklenen olağan genel kurul yapıldı. Kadir Has Kongre Merkezi’nde gerçekleşen genel kurula, Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy,  yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar katıldı.

Özhaseki'den, Kayserispor açıklaması

Bakan Özhaseki katılmadı

Önceki genel kurulların aksine Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve aynı zamanda Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, önceki genel kurulların aksine bu genel kurula yoğun gündemi nedeniyle katılamadı. Genel kurula telefonla bağlanan Özhaseki, yönetime başarı dileklerini iletti.

Özhaseki'den, Kayserispor açıklaması

Arzu ettiğimiz sonuçlar alınacaktır

Özhaseki, daha sonra yaptığı açıklamada ise 'Şehrimizin marka değeri Kayserispor’umuzun gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Ali Çamlı ve yönetimini tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki sezon Kayserispor’umuz yönetimiyle taraftarıyla takımıyla kenetlenerek arzu ettiğimiz sonuçları alacaktır. Hayırlı olsun' dedi. 

Özhaseki'den, Kayserispor açıklaması