Özhaseki'den, dikkat çeken Abdullah Gül açıklaması: Ben olsam giderdim!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, dün Kayseri'ye gelen ve adını taşıyan Abdullah Gül Üniversitesi mezuniyet töreninde 'eski yol arkadaşları tarafından yalnız bırakıldı' yorumları yapılan 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özhaseki'den, dikkat çeken Abdullah Gül açıklaması: Ben olsam giderdim!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kayseri ziyareti öncesinde parti binasında basın toplantısı düzenleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri'ye gelen eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili yöneltilen soru üzerine açıklama yaptı.

Gül'ün Kayseri ziyaretinde "AK Parti cephesi tarafından yalnız bırakıldığı ve karşılamaya da gidilmediği" yönündeki eleştirileri yanıtlayan Özhaseki, kimseye bu yönde bir talimatın verilmediğini söyledi. Özhaseki, "Bizim asla bu yönde bir talimatımız olmaz.Kim niye gitmedi, bilmiyorum. Ben OSB'de indim, Cumhurbaşkanımızın işçilerle sohbet edeceği yeri gezdim. Burada olsam giderdim, otururdum. Hiçbir mahsuru da yok" dedi.