Özhaseki`den CHP`ye yanıt: Ben o zamanlar esnaftım!

Özhaseki`den CHP`ye yanıt: Ben o zamanlar esnaftım!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın kendisine yönelik yaptığı bazı açıklamalara tepki gösterdi. Özhaseki, "Giresun'da meydana gelen ve can kayıpları ile bizleri derinden üzen hadiseye dair genel bir yorumda bulunmuştum. Dünyada tabiatın tahrip edilmesinin afetlerle sonuçlandığının altını çizmiştim. CHP Sözcüsü ise beni sorumlu tutmaya kalkmış" dedi ve Öztrak'ı demogoji yapmakla suçladı. 
İşte Özhaseki'nin o açıklaması:
Giresun'da meydana gelen ve can kayıpları ile bizleri derinden üzen hadiseye dair genel bir yorumda bulunmuştum. Dünyada tabiatın tahrip edilmesinin afetlerle sonuçlandığının altını çizmiştim. CHP sözcüsü ise beni sorumlu tutmaya kalkmış.
Haseki neredeydi diye soran Öztrak'a cevap verelim: Bu binalar AK Parti'den önce yapılmış. İlla suçlu aramak istiyorlarsa; 2004-2009 arasında Dereli Belediyesi’ni yöneten CHP'ye baksınlar.  
Ortada bir afet, sel felaketi var. CHP yaraları sarmaya yardım etmek yerine adeti olduğu üzere iftira atıyor. Böyle bir meseleyi dahi siyasete bulaştırmak ve manipülasyon yapmak, ayıptır. Afeti bari siyasete meze etmeyin !
Ve altını çizmek istiyorum ki; bu binalar yapılırken ben bırak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı dahi değildim. Ticaretle meşgul olan, kamu görevi olmayan esnaftım. İlaveten dere yatağına en geç yapılan yapılar bile AK Parti dönemine denk gelmiyor.
Sözcüsü IMF meftunu, kriz çığırtkanı olan CHP'nin ömrü demagoji ve yalanlarla geçiyor. Millet bu siyasete prim vermiyor, artık vazgeçseniz iyi olacaktır.
Küresel ısınma, şehircilik ve çevre hassasiyeti gibi konulardan CHP sözcüsü bihaberdir. Sayın Öztrak'a anlamadığı, bilmediği işlerle uğraşmaması tavsiyesinde bulunuyorum. Demagojiyi iyi bilse de bu işlerin cahili olduğu açıktır.

CHP SÖZCÜSÜ ÖZTRAK NE DEMİŞTİ?

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, basın toplantısında Özhaseki’nin “Herkes tabiatı tahrip ediyor. Tabiatı tahrip ettikçe tabiatın dengesi bozuluyor. Tabiat da dönüp insanoğlundan intikam alıyor” açıklamasını yorumlamış ve “Özhaseki kim? AK Parti’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı daha önce Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı. Dere yataklarına bu binalar yapılırken Özhaseki neredeymiş? Kalkmışlar vatandaşı suçluyorlar. Ayıptır.” ifadelerini kullanmıştı.

ÖZHASEKİ: TABİATI TAHRİP ETTİKÇE TABİATIN DENGESİ BOZULUYOR...

Haberi okumak için TIKLAYIN