Özhaseki'den aday açıklaması...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, partisinin açıklanan belediye başkanlarıyla ilgili açıklama yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Özhaseki'den aday açıklaması...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 büyükşehir ile 15 ilin belediye başkan adaylarını kamuoyuna duyurdu. İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda partinin merakla beklenen adayları tek tek açıklandı.

Özhaseki'den aday açıklaması...

AK Partimiz 31 Mart akşamı tüm illerimizde alacağı başarılı sonuçlarla...

Aday tanıtım töreninin ardından açıklama yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Murat Kurum başta olmak üzere; tüm belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyorum. Teşkilatlarımız ile birlikte ilk günkü aşkla, gayretle ve şevkle çalışacağız. Cumhur İttifakımız ve AK Partimiz 31 Mart akşamı tüm illerimizde alacağı başarılı sonuçlarla inşallah TürkiyeYüzyılı'nın yerel yönetimlerde de çalışan, üreten, büyük gücü olmayı sürdürecek" dedi.

Özhaseki'den aday açıklaması...