Özhaseki: Çile çekerek bir yerlere getirdik!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhasek, Erciyes'te açıklamalar yaptı. Özhaseki, 'Şu an geldiğimiz binlerce insanın Erciyes'te kayak yaptığını, keyif yaptığını görmek, carter seferleri ile bu kalabalığın yüzde 50'sinin turist olması ve Kayseri ekonomisine büyük katkı sunması benim için mutlulukların en büyüğü olsa gerek.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özhaseki: Çile çekerek bir yerlere getirdik!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhasek, Erciyes’te açıklamalar yaptı. 
“Erciyes Kayak Merkezi’ne bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum” diyen Özhaseki, “Türkiye’nin incisi Erciyes Kayak Merkezi’nde yerli ve yabancı turistler kayak yapmanın tadını doyasıya yaşıyor” ifadelerini de kullandı. 
"ERCİYES KAYSERİ EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKI SUNUYOR"
Erciyes’e yıllarca emek verdiğini kaydeden Özhaseki, “Keyifli bir gün. En güzel tarafı da Türkiye’nin bir çok yerinde kar olmamasına rağmen Erciyes’te karın olması. Yıllarca emek verip, adeta çile çekerek bir yerlere getirdiğimiz Erciyes’in bu günü görmek son derece mutluluk verici. Onlarca yıl emek verdik, gayret ettik, nihayetinde  büyük risk alıp kayak merkezi projesini ortaya koyduk. Şu an geldiğimiz binlerce insanın burada kayak, keyif yaptığını görmek, carter seferleri ile bu kalabalığın yüzde 50’sinin turist olması ve Kayseri ekonomisine büyük katkı sunması benim için mutlulukların en büyüğü olsa gerek. 
Özhaseki: Çile çekerek bir yerlere getirdik!