Özhaseki bunu düşünüyor mu, Emlak Konut Kayseri'de neden yok?

Emlak Konut'un Kayseri'de proje yapmayı planlayıp planlamadığı merak konusu iken Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki bakanlığa bağlı bu iştirakin geleceğe yönelik projelerinde Kayseri'yi de düşünüyor mu?

Özhaseki bunu düşünüyor mu, Emlak Konut Kayseri'de neden yok?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ankara, İstanbul, İzmir gibi Büyükşehirlerin dışında Anadolu’da da Konya Meram’da, Kayseri’nin komşu illeri Niğde’de Nevşehir’de bile projeler gerçekleştiren Emlak Konut Kayseri’ye çivi bile çakmamışken, Mehmet Özhaseki’nin Bakan olarak atandığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı olan Emlak Konut’un Kayseri’de proje yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sisteminin başarılı uygulaması olan Emlak Konut’un Kayseri’de proje gerçekleştirmesi konusunu Bakan Özhaseki’nin düşünüp düşünmediği ise merak konusu oldu.

Mehmet Özhaseki, yaptığı son paylaşımda Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atandıktan sonra bakan yardımcıları ve genel müdürlerle toplantılarının devam ettiğini belirtti. 

TOKİ, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Emlak Konut Genel Müdürlüğü, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü sunumlarını dinlediklerini ve geleceğe yönelik istişareler yaptıklarını ifade etti. 


Özhaseki, tüm birimleriyle birlikte Türkiye Yüzyılı'na yakışır projeleri hayata geçirmek için çaba göstereceklerini sözlerine ekledi.

Özhaseki’nin bu toplantılar çerçevesinde Emlak Konut’un Kayseri’de de proje yapmasını gündeme getirmesi bekleniyor.

Peki Emlak Konut kimdir, Emlak Konut güvencesi nedir, Emlak Konut’tan gayrimenkul nasıl alınır?

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKi iştiraki olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin internet sitesinde yer alan bilgilerle bu sorunun cevabını vermiş olalım: 

EMLAK KONUT KİMDİR?

Emlak Konut 1953 yılında Türkiye’nin devlet eliyle modern konut ihtiyacını karşılamak için kurulmuş köklü ve halka açık bir şirkettir. Emlak Konut, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığıdır. Emlak Konut yüzde 50.6 oranındaki hissesi Borsa İstanbul da işlem gören yüzde 49’u Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Kamu (devlet) iştiraki TOKİ’ye ait olan bir ortaklık yapısına sahiptir. Yaklaşık 24 Milyar TL büyüklüğündeki kaynakları ile bugüne kadar 130 bin bağımsız bölümü hayata geçirmiştir.

EMLAK KONUT GÜVENCESİ NEDİR?

Emlak konut, çalışma modellerinin hangisi ile iş sürecini yürütürse yürütsün planlamadan, malzeme kalitesine, altyapıdan, çevre düzenlemesine kadar her aşamada yapımı denetler. Teslim edilen gayrimenkullerin teslim sonrası çıkabilecek sorunlarını izler gerekirse sorunları gidermek için müdahale eder ve projenin yapılan sözleşmeye uygun olarak yapılmasını sağlar. Emlak Konutun bugüne kadar yapımını üstlendiği tüm projeler zamanında gayrimenkul sahiplerine teslim edilmiştir.

EMLAK KONUT’TAN GAYRİMENKUL NASIL ALINIR?

Portföyümüzde bulunan konut veya ticari ünitelerle ilgili olarak genel müdürlük, satış ofisleri ile 444 36 55 nolu telefon veya www.emlakkonut.com.tr sitesinden bilgi alabilirsiniz.
İnternet sitemizdeki iletişim formunu doldurduktan sonra müşteri temsilcilerimiz sizinle irtibata geçecektir.
Satın alacağınız konutunuzu seçtikten sonra Emlak Konut’a ait hesaba müşteri numaranızı belirterek kapora bedelinizi yatırabilirsiniz.
Daha sonra satış temsilcinizin size belirteceği tarihe kadar peşinat tutarını yatırıp sonrasında noter huzurunda gayrimenkul satış vaadi sözleşmenizi imzalayabilirsiniz.
Sözleşme tarihinden itibaren, belirlenen koşullarda her ay taksitlerinizi şirkete ait hesap numarasına müşteri numaranızı belirterek yatırabilirsiniz.
Bu işlemi ister emlakkonut.com.tr/online işlemler üzerinden, ister banka şubesi isterseniz de genel müdürlük binasında yapabilirsiniz.
Tüm ödeme bilgilerine emlakkonut.com.tr/online adresinden ulaşarak 24 saat takip edebilirsiniz.
Ödeme işlemlerinin bitimi ile birlikte tapunuz size teslim edilecektir.
NEVŞEHİR 


NİĞDE


KONYA / MERAM İLÇESİ