Özhaseki bu kez CHP ve İYİ Parti'yi hedef aldı!

Özhaseki'den 'kavgada söylenmez' dedirten açıklamalar: Hocalara sordum bu para yenir mi diye.. Kimi ganimet dedi kimi ise sen temiz adamsın yeme...

Özhaseki bu kez CHP ve İYİ Parti'yi hedef aldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN-  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP'yi ve İYİ Parti'yi hedef aldı. Millet ittifakını eleştiren Özhaseki, "CHP’nin tüm siyaseti Tayyip Erdoğan, düşmanlığı üzerine kurulu. Erdoğan gitsin de ne olursa olsun diyorlar." ifadelerini kullandı. 
"SÖZDE MİLLİYETÇİYİZ DİYEN PARTİ" 
Özhaseki, "CHP’nin takdir ettiğim tek başarısı; sözde milliyetçiyiz diyen İYİP ile PKK’nın siyasi uzantısı HDP’yi bir arada tutabilmesi" sözleri ile de dikkat çekti. 
"HOCALARA SORDUM CHPLİLERDEN ALDIĞIM PARA YENİR Mİ DİYE?" 
Özhaseki, sucuk davalarını da hatırlattı. Bu konuda da CHP'lilerden tazminat kazandığını belirterek, "Hocalara sordum bu para yenir mi diye. Kimi dedi ganimet yemene bak, kimi de sen temiz adamsın yeme ne yapacan bunların paralarını" diye konuştu. 
"KİMİ DEDİ GANİMET YEMENE BAK"
Özhaseki,  CHP'yi algı operasyonları yapmakla da suçladı. Özhaseki, "Algı operasyonu çekiyorlar. Durmadan yalan, yakan, yalan... İftira, kampanya. Ben de buna maruz kalan bir kardeşiniz olarak söylüyorum, Büyükşehir Belediye Başkanlığımda bana da aynısı yaptı. O kadar çok aleni yalan, ne yaparsınız. Kocaman bir Genel Başkan 3 ay boyunca miting alanlarında adımı vererek, yalanlar söyleyerek gezdi. Söylenecek şeyler değil. Şimdi hepsi aklıma geliyor da tuhaf şeyler. Adliyede her şey incelendi, oy birliği ile asla böyle bir şey yok, yalan iftira atıldı. Aldığım paralarla da ondan Deniz Baykal'dan, milletvekillerinden, bazı gazetelerden Allah bereket versin epeyce çoğaldı. Bunu da hocalara sordum bu para yenir mi diye. Kimi dedi ganimet yemene bak, kimi de sen temiz adamsın yeme, ne yapacan bunların paralarını. Bende o zaman karar verdim sucuk aldım. Aş evlerinin önü da fakir fukaraya birer kilo sucuk dağıttım. Binlerce kilo." dedi.