Özhaseki, Belediyede kime oy verdi?

AK Parti'de Yerel seçim hazırlıkları sürüyor. Parti teşkilatlarını bugün temayül yoklamasında Belediye başkan aday adaylarını oyladı. Bakan Mehmet Özhaseki de oy kullandı. Özhaseki'nin kimden yana tavır aldığı merak konusu oldu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Özhaseki, Belediyede kime oy verdi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel seçimlerlerde yönelik hazırlıklar sürüyor. Bugün Kadir Has Kongre Merkezinde temayül yoklaması yapıldı. Partililer Belediye başkan adaylarını oylayarak, kimi Belediye başkan adayı olarak görmek istediklerine karar verdi.

Özhaseki, Belediye de kime oy verdi?

Temayüle mevcut Belediye başkanları da katıldı. Temayül sonuçlarının parti genel merkezinde nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu. Diğer yandan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de tamayülde oy kullandı. Özhaseki'nin tercihini hangi yönde kullandığı merak konusu oldu.

Özhaseki, Belediye de kime oy verdi?

Özhaseki: İnşallah temayülden çıkacak sonuçlara göre adaylar belirlenecek!

Özhaseki, Belediye de kime oy verdi?

Özhaseki de oy kullandı

AK Parti Kayseri Temayül Yoklamasına katılarak oy kullanan Bakan Özhaseki, temayülle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Kayseri Belediyeciliği her zaman tüm Türkiye’ye örnek olmuştur. AK Parti Teşkilatımız bizler için her zaman belirleyici bir unsurdur. İnşallah bu temayülden çıkacak kararlar neticesinde adaylar belirlenecek, yine her zaman olduğu gibi tek gayemiz Kayseri’ye hizmet etmek olacak. Rabbim hayırlara vesile eylesin.

Özhaseki, Belediye de kime oy verdi?