Özhaseki açıkladı: Kayseri'de işçi bulamama şikâyeti var!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de bazı programlara ve açılışlara katıldı. Özhaseki, yaptığı açıklamalarla yine dikkat çekti. Bakan Özhaseki, Kayseri'de işçi bulamamaktan yana şikayetin olduğunu söyledi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özhaseki açıkladı: Kayseri'de işçi bulamama şikâyeti var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Aday olduğumuzda hep hizmet edeceğiz dedik ve bugüne kadar da bunu yaptık” diye konuştu.
İNSANLARIN DİNİNE, MEZHEBİNE BAKMADIK
“Önce hizmet ve sosyal belediyecilik deyip, insanlarımızın her zaman yanında olduk” diyen Özhaseki, “Aday olduğumuzda hep dedik ki; hizmet edeceğiz, hizmet belediyeciliği yapacağız, parti ayrımı gözetmeyeceğiz. İnsanların dinine, inancına, mezhebine bakmayacağız. Herkesin başımızın üzerinde yeri var diyerek hizmete başladık. Hep bu anlayışla çalıştık” diye konuştu. 

Özhaseki açıkladı: Kayseri'de işçi bulamama şikâyeti var!

İŞ YERLERİ BÜYÜDÜ, ŞEHİR DAHA BÜYÜK HALE GELDİ
Kayseri’de de sosyal belediyeciliğin örnek çalışmalarını ortaya koyduklarını dile getiren Özhaseki, “Bizler belediyecilikte örnek projeleri hayata geçirdik. Sosyal belediyecilik diyerek herkesin imdadına yetişmeye çalıştık. Bunları yaparken bir taraftan da şehri büyüttük ve güzelleştirdik. Türkiye’nin en iyi şehri haline getirmenin mücadelesini verdik. İktidar olduktan sonra ‘Marka şehirler’ sloganı ile Erciyes kayak merkezi yaptık, Kızılırmak’ın üzerine baraj yaptık, statlar yaptık, raylı sistemler getirdik. Serbest bölgeleri kurduk. Şehir büyüdü, iş alanları açıldı. Emin olun Organize Sanayi Bölgelerimizde asgari ücretle ya da daha yüksek ücretle çalışacak işi bulamamaktan şikayet ediyorlar. Çok şükür iş yerlerimiz daha da büyüdü ve çoğaldı. Şehir daha da gelişmiş, daha da güzel bir hale geldi” ifadelerini kullandı.

Özhaseki açıkladı: Kayseri'de işçi bulamama şikâyeti var!

Bakan Özhaseki, Kocasinan Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine yönelik hizmet verecek olan ‘Dost Eli Mağaza ile Dost Market’in açılışını da yaptı.