Özhaseki A Haber'de konuştu: Doğalgazda en ucuz ülkeyiz. Kesin!

Özhaseki, katıldığı TV programında 1000 liralık bir doğalgaz faturasının aslında 4000 lira olduğunu, yüzde 75'ini devletin karşıladığını açıkladı. Özhaseki, 'Doğalgazda en ucuz ülkeyiz. Kesin bu' ifadelerini kullandı.

Özhaseki A Haber'de konuştu: Doğalgazda en ucuz ülkeyiz. Kesin!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, doğalgaz faturalarıyla ilgili, "Doğalgazın yüzde 75'ini devlet karşılıyor" diyen Özhaseki, "Doğalgaz bir vatandaşa 1000 liralık geliyorsa aslında o fatura 4000 liralık" dedi.
"DOĞALGAZDA EN UCUZ ÜLKEYİZ"
Faturalara toplam maliyetin yazılmasını isteyen Özhaseki, Avrupa'da en ucuz doğalgazın Türkiye'de olduğunu savunarak, "Doğalgazda en ucuz ülkeyiz. Kesin bu" dedi. 2022 sonunda enflasyonun tek haneye düşeceğini savunan Özhaseki, "Elektrik ve doğalgaz faturasının yarısını devlet ödüyor. Vatandaşlarımızın elektrik ve doğal gaz faturalarında yaklaşık 100 milyar TL destek sağladık. Hükümetimiz vatandaşımıza doğal gazı yüzde 75, elektriği ise yüzde 50 sübvanse ederek veriyor. " diye  konuştu.
AK PARTİ'NİN OYU ÖZHASEKİ’YE GÖRE ŞU AN YÜZDE 37
Programda AK Parti’nin oy oranı ile ilgili de açıklama yapan Özhaseki, "Şu anki oyumuz yüzde 37 civarında. Ama gelecekte atacağımız adımlarla kararsızlardan gelecek destekle yüzde 40'ların üstüne çıkacağız." tahmininde bulundu.