Özhaseki, 5 yıllık hedefi açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, önümüzdeki 5 yıllık sürece yönelik hedefini açıkladı.

Özhaseki, 5 yıllık hedefi açıkladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Türkiye için önümüzdeki 2 milyon konutun dönüşümünü hedefliyoruz” dedi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Kayserili Bakan Mehmet Özhaseki, 5 yıllık süreçle ilgili hedefini açıkladı. 
Özhaseki, 5 yıllık hedefi açıkladı!“Ülkemizdeki sağlıksız yapıları kentsel dönüşümle yenileyerek vatandaşlarımızın daha güvenli yuvalarda yaşaması için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde aralıksız çalışıyoruz” diyen Bakan Özhaseki, “2012'den bugüne, 2 milyon 44 bin 964 bağımsız birimin dönüşümünü tamamladık. 289 bin 140 bağımsız birimin yapımını da sürdürüyoruz” diye konuştu.
HEDEF 5 YILLIK SÜREÇTE 2 MİLYON DÖNÜŞÜM!
Afetlere hazırlık için çalıştıklarına dikkat çeken Bakan Özhaseki, “Deprem başta olmak üzere afetlere karşı hazırlıklı bir Türkiye için önümüzdeki 5 yıllık süreçte 2 milyon konutun dönüşümünü hedefliyoruz” dedi.
Özhaseki, 5 yıllık hedefi açıkladı!
Diğer yandan Özhaseki, deprem bölgesinde geçici iş yerleri için de projelerin hayata geçtiğini ifade ederek, Malatya’da teslim edilen geçici iş yerlerine dikkat çekti. Özhaseki, Deprem bölgesinde, yaralarımızı el ele vererek hızla sarıyoruz. Depremzede kardeşlerimiz için yapımını tamamladığımız 338 geçici iş yerimizi daha teslim ettik.;
Özhaseki, 5 yıllık hedefi açıkladı!