Özer'den yeni il başkanı açıklaması: Hep beraber mücadeleye devam

CHP'de Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden İl Başkanı Ümit Özer, yeni İl Başkanı seçiminin ardından açıklama yaptı. Özer, 'Yeni İl Başkanımız Sayın Adil Demir oldu. Kendisine bundan sonraki süreçte görevinde başarılar diliyorum' dedi. Partililerine de seslenen Özer, 'Sorumluluğumuz büyük. Bu kapsamda Başkanımıza, yönetimine görevlerinde başarılar diliyor, yapılan bu seçimin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Partimize her kademede destek veren, katkı sunan herkese teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Özer'den yeni il başkanı açıklaması: Hep beraber mücadeleye devam
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP’de Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden İl Başkanı Ümit Özer, yeni İl Başkanı seçiminin ardından açıklama yaptı. Özer, “Yeni İl Başkanımız Sayın Adil Demir oldu. Kendisine bundan sonraki süreçte görevinde başarılar diliyorum” dedi. Partililerine de seslenen Özer, “Sorumluluğumuz büyük. Bu kapsamda Başkanımıza, yönetimine görevlerinde başarılar diliyor, yapılan bu seçimin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Partimize her kademede destek veren, katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Ne ezen, ne ezilen insanca Hakça bir düzen için hep beraber mücadeleye her yerde her alanda devam” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) merakla beklenen il başkanı belli oldu. İl yönetimi yapılan seçimin ardından kendi içinden yeni il başkanını belirledi. Yapılan seçim sonrasında partinin yeni il Başkanı Adil Demir oldu. Demir’in başkan olarak seçilmesinin ardından açıklama yapan eski İl Başkanı Ümit Özer, Demir ve yönetimine başarılar diledi.
Özer'den yeni il başkanı açıklaması: Hep beraber mücadeleye devam
ÖZER: SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK...İNSANCA, HAKÇA BİR DÜZEN İÇİN HEP BERABER MÜCADELEYE DEVAM
Demir’i tebrik eden Özer, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Yeni İl Başkanımız Sayın Adil Demir oldu. Kendisine bundan sonraki süreçte görevinde başarılar diliyorum. Kıymetli dostlar, zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte hep birlikte halkın partisini iktidara taşımak için, vatandaşı hak ettiği o güzel günlere kavuşturmak için gayret göstereceğiz. Sevgi, saygı, hoşgörü içerisinde birbirimize destek vererek, yol alacağız. Sorumluluğumuz büyük. Bu kapsamda Başkanımıza, yönetimine görevlerinde başarılar diliyor, yapılan bu seçimin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Partimize her kademede destek veren, katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Ne ezen, ne ezilen insanca Hakça bir düzen için hep beraber mücadeleye her yerde her alanda devam.
Özer'den yeni il başkanı açıklaması: Hep beraber mücadeleye devam