Özer: 14 Mayıs'ta bu yalan ve talan düzene hep birlikte dur diyeceğiz!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili adayı Ümit Özer, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Farklı bölgelerde vatandaşlarla bir araya gelen Özer, 29 Nisan Cumartesi günü Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve aynı zamanda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhuriyet Meydanı'nda yapacağı mitingle ilgili çağrı yaptı. Vatandaşlara seslenen Özer, 'Vatandaşlarımızı Millet buluşmasına davet ediyoruz. Gelin hep birlikte inşa edilelim özlenen Türkiye'yi' ifadelerini kullandı.

Özer:  14 Mayıs'ta bu yalan ve talan düzene hep birlikte dur diyeceğiz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri Milletvekili adayları 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili adaylarından, aynı zamanda partinin eski İl Başkanı Ümit Özer de partilileri ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Özer:  14 Mayıs'ta bu yalan ve talan düzene hep birlikte dur diyeceğiz!
Farklı bölgelerde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Özer, ayrıca Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve aynı zamanda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhuriyet Meydanı'nda cumartesi günü yapacağı mitinge de vatandaşları davet etti. 
Özer:  14 Mayıs'ta bu yalan ve talan düzene hep birlikte dur diyeceğiz!Özer, "Hak, hukuk, adalet için, memleketin huzuru için, ne ezen ne ezilen insanca Hakça bir düzen için tüm vatandaşlarımızı Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri Cumhuriyet Meydanında 29 Nisan Cumartesi Günü saat 13:00'te gerçekleştireceği Millet buluşmasına, demokrasi şölenine davet ediyoruz. Gelin hep birlikte inşa edilelim özlenen Türkiye'yi" dedi.
Özer:  14 Mayıs'ta bu yalan ve talan düzene hep birlikte dur diyeceğiz!"Milletvekili adaylarımızla, kıymetli parti yöneticilerimiz, kadın kollarımızla farklı bölgelerde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz" diyen CHP Milletvekili adayı Ümit Özer, "Kayseri, bu kötü tablonun, yaşanan acıların, sıkıntıların sebebi olanlara gereken cevabı verecek. Vatandaş sandığı bekliyor" diye konuştu. Özellikle kadınların bu seçime damgasını vuracağını kaydeden Özer, "Kadınlar bu ülkenin geleceğine yön verecek, karanlığa karşı aydınlık yarınları yeşertecek. Bu şehrin fedakar kadınlarına partililerimizle birlikte halkın iktidarında hayata geçireceğimiz başta Aile Destekleri Sigortası olmak üzere diğer projelerimizi de anlattık. Kadının gücüne inanıyoruz. 14 Mayıs'ta bu yalan ve talan düzene hep birlikte dur diyeceğiz" şeklinde konuştu.
Özer:  14 Mayıs'ta bu yalan ve talan düzene hep birlikte dur diyeceğiz!Diğer yandan CHP Kayseri Milletvekili adayı Ümti Özer, dünyaca ünlü Wall Street Journal Gazetesine de röportaj verdi. Özer, gazeteye Kayseri'deki seçim atmosferini anlattı. Özer, röportajıyla ilgili olarak, "Kayseri'deki değişim beklentisini anlattık. Artık hiçbir yer kale değil. Anadolu'nun kalbi Kayseri'de de vatandaşlarımız değişim istiyor, bu adaletsiz düzeni değiştirmek için de 14 Mayıs'ı, yani sandığı bekliyor. Vatandaşımıza söz veriyoruz, yine baharlar gelecek" dedi.
Özer:  14 Mayıs'ta bu yalan ve talan düzene hep birlikte dur diyeceğiz!Özer:  14 Mayıs'ta bu yalan ve talan düzene hep birlikte dur diyeceğiz!Özer:  14 Mayıs'ta bu yalan ve talan düzene hep birlikte dur diyeceğiz!

Özer:  14 Mayıs'ta bu yalan ve talan düzene hep birlikte dur diyeceğiz!