Özden ve Beydilli Aileleri'nin mutlu günü

AK Parti eski İl Başkanlarından Hüseyin Cahid Özden'in kızı Naide Esra Özden hayatını Safa Beydilli ile birleştirdi. Çiftin nikah şahitliğini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Milletvekili Taner Yıldız yaptı.

Özden ve Beydilli Aileleri'nin mutlu günü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti eski İl Başkanlarından Hüseyin Cahid Özden’in kızı Naide Esra Özden hayatını Safa Beydilli ile birleştirdi. Çiftin nikah şahitliğini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Milletvekili Taner Yıldız yaptı.AK Parti eski İl Başkanlarından Hüseyin Cahid Özden’in kızı Naide Esra Özden, hayatını Safa Beydilli ile birleştirdi.  Düğüne  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, Ak Parti Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, ilçe belediye başkanları ve davetliler katıldı.

Çift salona alkışlar eşliğinde girerek ilk danslarını yaptı. Çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in kıyarken, Özhaseki ve Yıldız da nikah şahidi oldu. Nikah töreninde konuşan Özhaseki, çiftlere tavsiyeler de bulundu.

Özhaseki, tavsiyelerinin ardından nikah cüzdanını geline verdi.