Özdemir, 'Yüreği yetiyorsa kamuoyuna açıklasın'

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e meclis grup toplantısındaki sözlerine sert tepki gösterdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Özdemir, 'Yüreği yetiyorsa kamuoyuna açıklasın'

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ABD'nin Ankara Büyükelçisi ile kendi partisinden hangi milletvekilinin yemek yediğini yemekte neler konuşulduğunu açıklamasını istedi.  
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in meclis grup toplantısında yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi.

Özdemir, 'Yüreği yetiyorsa kamuoyuna açıklasın'

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde: “Meral Akşener'in meclis grup toplantısında söylediği sözlere bakılırsa Ortadoğu bölgesi ile ilgili bazı başkentlerle "örtüşen" beyanlarını garipsemek (!) mümkün değil. Zira yakın zaman öncesinde ABD'nin Ankara büyükelçisi ile kendi partisinden hangi milletvekilinin "özel bir yemek yediğini" ve burada nelerin konuşulduğunu, kendilerine nelerin söylendiğini de yüreği yetiyorsa kamuoyuna açıklamalıdır! Saatini Washington'a göre ayarlayanların varabileceği yer sadece hüsrandır!”