Özdemir sordu: Kayseri'ye kaç fabrika kurulacak?

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, kentte kurulması beklenen 4'üncü OSB'yi Bakan Kacır'a sordu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Özdemir sordu: Kayseri'ye kaç fabrika kurulacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri’ye kurulacak 4. OSB'yi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır'a sordu. 
Özdemir, 14 Mayıs seçimlerinin ardından Kayseri ile ilgili 24'üncü yazılı soru önergesini verdi. Kayseri’ye yapılması planlanan 4. OSB ile ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na sorular yönelten ve Bakan Kacır'dan sorularına yazılı yanıt isteyen Özdemir, bölgeye kaç fabrika kurulacağı ve kaç kişiye istihdam sağlanacağını sordu. 
Özdemir sordu: Kaç fabrika kurulacak?İşte Özdemir'in, Bakan'dan yanıt beklediği o sorular: Bahse konu olan dördüncü sanayi bölgesinin büyüklüğü ne kadar olacaktır?  Aynı sanayi bölgesinde faaliyet gösterecek fabrika sayısının toplamda kaç olacağı ve ne kadarlık bir istihdam sağlayacağı planlanmaktadır? Kayseri'ye yapılacak olan yeni sanayi bölgesinin alt yapı ihtiyacı için gerekli çalışmalar ve programlama yapılmış mıdır? Yapıldıysa toplam yatırım bedeli ne kadar olacaktır? Kayseri'ye kurulacak olan yeni organize sanayi bölgesinin özel nitelikte olmasıyla alakalı bakanlığınızca yürütülen bir çalışma var mıdır?